Azra Akın Dizilere Tekrar Dönmeye Niyetli Değil!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Bir içecek firmasının reklamlarında rol alan Azra Akın, önceki gün bir kız arkadaşıyla Nişantaşı'nda görüntülendi.

Kıvanç Tatlıtuğ'la ilişkisi hakkında konuşmak istemeyen Akın, 'Yeni projeniz var mı?' sorusuna ise 'Hayır, yeni bir proje yok, reklamlara devam edeceğiz' yanıtını verdi.

634852732063132997.jpg

kadın reklamlarla malı götürüyor dizilerde niye sürünsün :))

muck dizisinden sonrada boyle bir karar almis olabilir

destere reyting sistemiyle ters gidiyodu şimdi dünya ile ters gidiyor helal:D

destere bu kez haklı :)) bozuk saat msali yani :)))) azra dünya güzeli seçildiğinde güzeldi ama şimdi yaşlandı o eski güzeliği gitti. zaten oyunculugu tartışılmaz :))))))

destere bu kez haklı :)) bozuk saat msali yani :)))) azra dünya güzeli seçildiğinde güzeldi ama şimdi yaşlandı o eski güzeliği gitti. zaten oyunculugu tartışılmaz :))))))

benim söylediğim her söz doğrudur ama zamanında değeri bilinmiyor sözlerimin zamanla herkes dediğime gelecek ..:)))

türkiyede tek güzel kız seçilmiştir bugüne kadar o da arzum onan dır onuda mehmet aslantuğ kapmıştır ben böyle adaleti neyleyim neyse yani kapan kapmış bize uzaktan bakmak düşüyor sadece :))

benim söylediğim her söz doğrudur ama zamanında değeri bilinmiyor sözlerimin zamanla herkes dediğime gelecek ..:)))

türkiyede tek güzel kız seçilmiştir bugüne kadar o da arzum onan dır onuda mehmet aslantuğ kapmıştır ben böyle adaleti neyleyim neyse yani kapan kapmış bize uzaktan bakmak düşüyor sadece :))

fazla bakma panpa göze zarar:d