'Aziz'in Yeni Sezonu İptal Edildi, Dizi Final Yaptı! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,559
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20220527_142819-jpg.117606

Show TV'nin sevilen dizisi 'Aziz'den şok haber!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar ve Fırat Tanış’ın paylaştığı dizide sürpriz bir gelişme yaşandı.

3 Haziran Cuma akşamı yayınlanan 28. bölümüyle sezon finali yapan dizinin yeni sezonu sürpriz bir karar ile iptal edildi.

Ani bir karar olduğu belli. Bu tür durumlarda ya kanal-yapımcı, ya da yapımcı-oyuncu sorunu oluyor. Reytingleri hızla düşmüşken geçen sezon sonunda güzel bir finalle bitirilebilirdi.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Destan ve Aziz de geçen sezon bitirilmesi gereken işlerdi nasıl Sezon finali kararı aldıklarını onlarda anlamadılar sanırım yeni sezon gelince akılları başlarına geldi. En azından Destan gibi bir final bölümü çekselerdi. Neyse çok bile sürmüştü.

Şaşırmadım aslında çok.
Televizyon camiası iyice tuz kokuttu
Destan ve Aziz de geçen sezon bitirilmesi gereken işlerdi nasıl Sezon finali kararı aldıklarını onlarda anlamadılar sanırım yeni sezon gelince akılları başlarına geldi. En azından Destan gibi bir final bölümü çekselerdi. Neyse çok bile sürmüştü.
Seyirciye saygı 0, şimdilerin modası da bu oldu.
Ani bir karar olduğu belli. Bu tür durumlarda ya kanal-yapımcı, ya da yapımcı-oyuncu sorunu oluyor. Reytingleri hızla düşmüşken geçen sezon sonunda güzel bir finalle bitirilebilirdi.
Diziyi bozmadan bitmesi iyi olmuş

Çekim başlama günü bile belliydi Murat 26 Ağustosmı ne yurtdışından gelecem çekime başlıcaz demişti ne olduysa artık final kararı almışlar

Dizinin yayından kaldırılmasını geçtim de açıklama bi garip, sanki bir hafta ara vermişler gibi. :A

Son bölümlerde iyice sacmalamisti dizi ama genel olarak gayet güzel diziydi. Yapimci'nin aciklamasi cok kisa ve öz olmus, ani bir karar oldugu bariz belli. Murat Yildirim'in aciklamasi da senaristi suclar gibi duruyor sanki.

Kaliteli oyuncularin oldugu bir diziydi, emegi gecen herkese tesekkürler. Üzüldüm acikcasi onlar icin ama senaryo gercekten kötüye gitmisti, reytinglerde de belli etti kendini.