'Aziz'de Kim Kimdir? | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Aziz'de kim kimdir?

Yapımcılığını O3 Medya'nın, proje tasarımını Zeynep Günay Tan'ın, yönetmenliğini Recai Karagöz'ün, senaristliğini Eda Tezcan'ın üstlendiği, başrollerini; Murat Yıldırım, Damla Sönmez ile Simay Barlas'ın paylaştığı dizinin karakter detayları netleşti.

Aziz, yakında Show TV'de başlıyor!

Aziz Payidar - Murat Yıldırım

Dilruba - Damla Sönmez

Efnan - Simay Barlas

Galip Payidar - Ahmet Mümtaz Taylan

Delege Pierre - Fırat Tanış

Adem Payidar - Güven Murat Akpınar

Kenan - Eren Hacısalihoğlu

Nigar Payidar - Füsun Demirel

Hatice Ana - Meral Çetinkaya

Azime - Suzan Kardeş

Handan - Ayten Soykök

Maksude - Elif Sönmez

Mustafa - Baran Akbulut

Cemal - Cenan Çamyurdu

Selahattin - Haydar Köyel

Aslan - Berkay Akın

Reactions: Angelica
Hala gün basmamışlar. Sanırım haftaya çarşamba ilk bölüm yayınlanır.

Hala gün basmamışlar. Sanırım haftaya çarşamba ilk bölüm yayınlanır.
Çarşamba günü yayınlanacağı söyleniyor ama ben öyle olacağını zannetmiyorum. Kanalın aklı vara da öyle bir şey yapmaz.
Karakter tanıtımları geldiğine göre bu hafta yayın tarihli bölüm fragmanı yayınlanır diye düşünüyorum.

Reactions: Gerekli24
Bence de çarşamba olması saçma olur. En iyisi yalancıyı başka güne alıp cuma ya koymak.

Çok uzun olmuş üşendim okumaya, bu dizi aşırı kasvetli geliyor bana, pek tutacak gibi durmuyor.

Karakter tanıtımları çok güzel olmuş oyuncuları tam karakterlere göre seçmişler izlemek için sabırsızlanıyorum

Reactions: STAR
Son zamanlarda dediği çıkan bir hesap var Twitter'da. Dün o öyle dedi, ama henüz resmi bir şey yok.
Bu diziye şans vermeyi düşünüyorum o yüzden çarşamba olursa üzülürüm. Kuruluş Osman ve Kanunsuz Topraklar varken yeni dönem işi koymak çok sıkıntılı.

Bu konuyu ne zaman görsem aklıma Azize geliyor, kendi benzemiyor kaderi benzer inş.

Bu arada şiveli çok itici olmuş.