Aziz Yıldırım Açıkladı: ''Lucescu Hayırlı Olsun''

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1432899982.jpg

Yeni sezon için görüştüğü hocalar arasında Mircea Lucescu'yu liste başında tutan Beşiktaş yönetimi, Rumen teknik adam ile adım adım anlaşmaya çok yaklaştı.

Öyle ki Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mircea Lucescu’nun Beşiktaş’a geleceğini söyledi. Yıldırım, bu açıklamayı gazeteci Candaş Tolga Işık'a yaptı.

Lig TV'den Beşiktaş muhabiri Atakan Kurt'un son dakika haberine göre de, haftaya başkan Fikret Orman'ın Dnipro'ya gidip Lucescu ile 5 yıllık sözleşme imzalamayı planladığı belirtildi.

Daha önce Mircea Lucescu'nun, Shakhtar Donetsk yönetimi ile kırgın ayrılmamak için siyah-beyazlıladan bir hafta süre istediği ortaya çıkmıştı.

Lucescu olmazsa Beşiktaş yönetimi Şenol Güneş ile anlaşma imzalayacak. Bu arada Beşiktaş'ın kaleci arayışına da hız verdi ve Tolga Zengin'in yerine tecrübeli bir kaleci alacak.

ah Luce ,Luce..Besiktasa gecdiginde bile cok kirildik sana simdi GS ezeli rakipinin teknin direktoru olman hic iyi olmadi

Lucescu gelirse Beşiktaş Feneri geçebilir yıldız konusunda

İyi ters köşe yapmışsın :D Bende korktum Fenere gitti diye :D
Başlığı bilerek öyle attım ama Fenerliler de konuya baksınlar diye. :)

Ancak, Galatasaraylılar, Lucescu Fener'e gidiyor korkusuyla konuya atladınız. :)

Başlığı bilerek öyle attım ama Fenerliler de konuya baksınlar diye. :)

Ancak, Galatasaraylılar, Lucescu Fener'e gidiyor korkusuyla konuya atladınız. :)
Korkmuyorum tabiiki ,Fenere Mourinyoda gelse korkmam (nedeninide bazi FB tarafdarina saygimdan soylemiyorum )ama yinede GS icin degerli olan birinin o takima gecmesine uzulurum

ne yazikki ne GS ne BJK Luceskunun kiymetini bilmedi ozellikle GS rahmetli Canaydin takimini sampiyon etmis ve devler ligindede cok iyi cikis etmis bir teknik direktoru Terim icin gondermemeliydi!

Korkmuyorum tabiiki ,Fenere Mourinyoda gelse korkmam (nedeninide bazi FB tarafdarina saygimdan soylemiyorum )ama yinede GS icin degerli olan birinin o takima gecmesine uzulurum
Fenerbahçe'nin başında iyi bir hoca olsa sizi geçip şampiyon olacağını sende biliyorsun, bırak kandırma bizi? :)

Bu senede şampiyonluğu hoca yüzünden kaybettiler, yoksa size geçen yıl Ersun hoca 10 puan fark atmıştı.

Fenerbahçe'nin başında iyi bir hoca olsa sizi geçip şampiyon olacağını sende biliyorsun, bırak kandırma bizi? :)

Bu senede şampiyonluğu hoca yüzünden kaybettiler, yoksa size geçen yıl Ersun hoca 10 puan fark atmıştı.
Erler film gibi atmışssın başlığı ters köşeye yolladı herkese

aziz Yıldırım paralelin en sıkı adamı candas tolga ışığa açıklama yapması bu adamın acil işi bıraksın bu kadar basit kafalarla fener bir yere gelmez

Kandirmakmi? Ben kendi dusuncemi yazdim.Sampiyon olsunlar ama alinlarinin akiyla.GS bir sampiyonlugu basinda nerdeyse hic hoca olmadan oldu teknik direktor onemli ama takinin ruhu ondanda onemli.Baslarinda Ziko gibi basarili teknik direktoru gonderen takim Luceyumu gondermeyecek ?Onlarin basinda kim olursa olsun umrumda degil onemli olan GS guzel oyun oynasin.GS her zaman iyi cikis yapmazdki .Gecen yil 10 puan fark attilar bize bu sene biz sampiyon olduk kupadada finaldeyiz .FB hakemlerin 90+ gollerine sukr etsin.
Ne guzel BJK tarafdari FB destekliyor gercekten Buyuksun Galatasaray

Kandirmakmi? Ben kendi dusuncemi yazdim.Sampiyon olsunlar ama alinlarinin akiyla.GS bir sampiyonlugu basinda nerdeyse hic hoca olmadan oldu teknik direktor onemli ama takinin ruhu ondanda onemli.Baslarinda Ziko gibi basarili teknik direktoru gonderen takim Luceyumu gondermeyecek ?Onlarin basinda kim olursa olsun umrumda degil onemli olan GS guzel oyun oynasin.GS her zaman iyi cikis yapmazdki .Gecen yil 10 puan fark attilar bize bu sene biz sampiyon olduk kupadada finaldeyiz .FB hakemlerin 90+ gollerine sukr etsin.
Ne guzel BJK tarafdari FB destekliyor gercekten Buyuksun Galatasaray
Dizi konuşmuyoruz burada, futbol konusunda bu kelimeleri duymaya alışmalısın? Sen 90+ penaltılardan bahsedersen, başkasıda sizin görmediğiniz kartlardan bahseder. Hakem hataları her takım için var. Fenerbahçe kollanıyorsa sizde kollanıyorsunuz. Ben Fenerbahçe'yi niye desteklicem doğrusu neyse onu tarafsız bir şekilde yorumlarım. Sizde bir Sneijder var adamlarda 4-5 tane yıldız futbolcu var. Forvet hattınızla Fener'in forvet hattını karşılaştır istersen, ya da sağ ve sol beklerinizle Caner ve Gökhan'ı karşılaştır. Mehmet Topal Türkiye'nin en yi orta sahası onuda karşılaştırabilirsin.

Süper bir haber valla yönetim çok iyi bir iş yapmış lucescu'yu Takımı'n başına getirmekle :))))

Süper bir haber valla yönetim çok iyi bir iş yapmış lucescu'yu Takımı'n başına getirmekle :))))
Daha kesin değil dur bakalım. Haftaya Fikret Orman Ukrayna'ya Lucescu'yu almaya gidiyor, inşallah olur diyelim.

Yalnız şunu anladım, Aziz Yıldırım'da Lucescu'nun peşindeymiş ki Beşiktaş ile anlaştığını öğrenmiş.

Belkide Lucescu, Aziz Yıldırım'a Beşiktaş'a söz verdiğini söylemiştir.

Son 20 yılda 10 kere şampiyon olmuşuz alası gelse ne yazar? Halkın takımı Galatasaray tarih yazar. Geçen yıl 10 puan fark atmışlar, ondan bir sene önce de biz 10 puan fark attık, diğer bir sene önce yine 10 puan fark atmıştık ; süper final sayesinde fark düşmüştü. Önemli olan yıldız ya da dünyaca ünlü başarılı bir hocadan ziyade, takımın kimyasına uyan ve takıma ruh getiren hocadır. Lucesku BJK ye 'e, Mourinho da Fb ye gelse bile şampiyon Galatasaray. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy