'Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu'nun Çekimleri Tamamlandı! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,663
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
pt1exqm.jpg

TRT 1'in Bozdağ Film imzalı dizisi 'Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu'nun çekimleri tamamlandı.

Yönetmen koltuğuna Kamil Aydın'ın oturduğu, senaryosunu İsa Yıldız'ın kaleme aldığı ve başrolünde Aziz Mahmud Hüdayi rolüyle Rüzgar Aksoy'ın yer aldığı dizinin Şubat ayında başlayan çekimleri geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Çekimlerin tamamlanmasını sette pasta keserek kutlayan ekipten Aksoy, "Coşkusuyla, mücadelesiyle güzel günleriyle ve motivasyonuyla bu hikayeye hep beraber gönül koyduk. Kendi oyunculuk serüvenim açısından da pek çok şey fark ettim, tabii ki bu da dizi sayesinde oldu. İyi ki bu projeyi yaptık, iyi ki bu projeyi beraber yaptık. Çok mutluyum, teşekkür ederim." dedi.

Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu, final bölümüyle 5 Nisan Cuma 23.15'te TRT 1'de!

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
İlk bölümünden sonra tamamını izlediğim bir bölümü olmasa da sahne sahne göz atıyordum, üstün körü yazılmış bir senaryosuna rağmen "Hacı Bayram Veli" serisinden iyiydi. Cem Kurtoğlu yerine de başka bir isim olsa daha iyi olabilirdi. :A