Azeri Kardeşlerimiz Topluca Vadi İzlerken

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
24bf7c87147af745844a2d8588d70686-jpg.30654

Kurtlar Vadisi'nin topluca izlendiği yerlerin epey fazla olduğunu söylemeye gerek yok
İşte Azeri bir kardeşimizin paylaşımı

Azeri kardeşlerimiz Kurtlar Vadisi hastası ve ülkede yıllardır en fazla izlenen dizi Kurtlar vadisi

Bu resimde bugünkü bölümden 213.

Bugün izlerken ayrı bir gurur yaşıyorlardır. Kurtlar Vadisi Pusu'da Azerbaycan ismi geçti ve bu büyük bir gurur kendileri için. :)

Bugün izlerken ayrı bir gurur yaşıyorlardır. Kurtlar Vadisi Pusu'da Azerbaycan ismi geçti ve bu büyük bir gurur kendileri için. :)
aga vadide sürekli azeri kardeşlerimizi övüyoruz zaten her zaman gururlanıyolardır
Azerbaycan da vadi başladığından beri ülkenin en fazla izlenen dizisi durumunda
face sayfalarına forumlara bakıyosan azeriler çok fazla vadi hastası adamlar :D

azerileri çok seviyorum :love1::love1:
geçen yıl hastanede yatılı kalmıştık 3-4 gün perşembe günü tüm katların dinlenme oturma salonundakı tv lerde kurtlar vadisi izliyordu herkes hatta hasta olan birisi var ayakta zor duruyo ama yer bulamadığı için koltukta ayakta izlemeye çalısıyordu :bhr::bhr::bhr:

aga vadide sürekli azeri kardeşlerimizi övüyoruz zaten her zaman gururlanıyolardır
Azerbaycan da vadi başladığından beri ülkenin en fazla izlenen dizisi durumunda
face sayfalarına forumlara bakıyosan azeriler çok fazla vadi hastası adamlar :D

Ben zaten bugün için dedim. Her zaman oluyor ama bu bölüm ayrı bir yere sahipti. :)

Türkiye'deki kahvehanelerde de durum böyle :D
Balkan ülkeleriyle avunanlara inat tüm Dünyada Vadi :)

azerileri çok seviyorum :love1::love1:
geçen yıl hastanede yatılı kalmıştık 3-4 gün perşembe günü tüm katların dinlenme oturma salonundakı tv lerde kurtlar vadisi izliyordu herkes hatta hasta olan birisi var ayakta zor duruyo ama yer bulamadığı için koltukta ayakta izlemeye çalısıyordu :bhr::bhr::bhr:
Oraların da reytingleri ölçülse keşke. :(

bence ZKFO daha fazla beğenilerek izleniyordur keza Azerbaycanı o kadar çok anlatıyor ki diziye azeri bir oyuncu bile geldi.. @takas ama KVP da zaten izlenen bir dizi bunun için ülke ayrımına bile gerek yok :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp