Azerbaycan'ın açık ara en çok izlenen dizisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
9
Puanı
0
Kurtlar Vadisi pusu'dur.. Vadi Türkiyedeki gibi Azerbaycan'da da açık ara en çok izlenen dizidir.
Azeri reytinglerinln yanı sıra sosyal alemdeki azeri hayranlar , forumlar ve haberleri bunu kanıtlar niteliktedir.

Yanılmıyorsam xazar tv de Vadi yayınlanmaktadır ama Pusu'yu normal TR kanalında izlemektedirler...

Kurtlar Vadisi Azerbaycanda en çok izlenen dizidir. Pusunun da ilk bölümleri
@kvp1905 Yanılıyorsun. Yeminle Kurtlar Vadisi Azerbaycanda Yayından Kaldırıldı :D

Kurtlar Vadisi Azerbaycanda en çok izlenen dizidir. Pusunun da ilk bölümleri
@kvp1905 Yanılıyorsun. Yeminle Kurtlar Vadisi Azerbaycanda Yayından Kaldırıldı :D

sen yanılıyorsun onlar azeri kanalından değil bizzat atv den tnt den izliyorlar pusuyu.. Facede binlerce azeri Vadici var onlar söylüyor...

yalanın bu kadarı olmaz be
Azerbaycan'da dizilere yasak CNNTurk.com
azerbaycan da tüm türk dizilerine yasak getirilmiş ne sallıyon sen

- - - Ekleme - - -

milleti kandırmaya çalışıyo ben bu forumdayken bunu unut revan kendini kandır sen

@Cenation Gerçekten Yeminle. Azerbaycanda Televizyon Kurulu böyle fazla silahlı dizilere izin vermiyor. Sonra izleyenler kendini Polat falan zannediyor diye ancak CD`sini alıp izliyorlar. Ya da netten

Azerbaycan Televizyon Kuruluna selamlarımı iletiyorum :D Ya tm silahlı dizi olur korku türü filan walking dead gibide afedersin ama silahlı diziler tarihinde ben böyle bir kötü dizi hatırlamıyorum.

@Takas Kaldırılan diziler içinde Vadi yok mu? kvp1905 Vadi Hazar Tv`de yayınlanıyor dedi ki, yanlış atv`de yayınlanıyordu. İkincisi de Vadi diğer diziler kaldırılmadan yayından gitmişti sebebi ise yukarıda açıkladım :D

@Cenation Gerçekten Yeminle. Azerbaycanda Televizyon Kurulu böyle fazla silahlı dizilere izin vermiyor. Sonra izleyenler kendini Polat falan zannediyor diye ancak CD`sini alıp izliyorlar. Ya da netten

lafı yavaş yavaş değiştirmeye başladı :D net met izliyorlar ya sende kabul ediyorsun.. Ayrıca orda Türk kanalları yokmu ordan izliyorlar yayını engelleyecek değiller ya :D

@Takas Kaldırılan diziler içinde Vadi yok mu? kvp1905 Vadi Hazar Tv`de yayınlanıyor dedi ki, yanlış atv`de yayınlanıyordu. İkincisi de Vadi diğer diziler kaldırılmadan yayından gitmişti sebebi ise yukarıda açıkladım :D
Sen demedin mi takasla eskilerden iyi geçinirken vadi en çok izleniyor dedin şimdide geliyorsun tüm türk dizileri yasaklanmış utanmadan yayından kaldırıldı diyorsun diyecek sözüm yok

xdragxx bizleri kışkırtıyor aklınca verdiğim ayarlara sana da yeter :D

- - - Ekleme - - -

REVAN IN AÇTIĞI KONU
https://fav10.net/f498/turk-dizilerinden-azerbaycanda-en-cok-hangi-diziler-izleniyor-116557/

tesadüf işte :D

Azerbaycan Televizyon Kuruluna selamlarımı iletiyorum :D Ya tm silahlı dizi olur korku türü filan walking dead gibide afedersin ama silahlı diziler tarihinde ben böyle bir kötü dizi hatırlamıyorum.

sen git bing bang teorini çöz 😉 en kötü olduğu için mi milyonlarca haranı olup 10 yıldrı devam ediyoe Demekki senin yorum kapasiten düşük :D

he ayrıca sen böyle yorumlar yaparak nasıl mod olacaksın anlamadım tarafsızlık bu mu !

@takas Koyduğun linkler arasında bırak Vadinin lafı, resmi bile yok. Çünki, Vadi yayından kaldırıldıktan yaklaşık 1 ay sonra diğerleri de kaldırıldı. Ben yalan konuşmam.

1.ülkede en çok izlenen dizi yayından kaldırılmaz rahat ol :D tüm yabancı diziler yasaklandığı için otomatikman vadide yayınlanmıyo :D öyle yayından kaldırıldı falan diyerek insanları kandırmaya çalışıyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...