Azer Bülbül Öldü Yıldız Tilbe Dağıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yıldız Tilbe Arnavutköy'de bir balıkçıdan çıkarken, dağılmış bir şekilde görüntülendi [/B]

Yıldız Tilbe önceki gece dostlarıyla rakı balık keyfi yaptığı mekanda yakın arkadaşı Azer Bülbül'ün ölüm haberini alınca film koptu.. Sanatçı, alkolün dozunu kaçırınca kendisine hakim olamadı. Alkolün de etkisiyle mekandan çıkarken ortalığı birbirine kattı.

HİÇ BİRİNİZE VAKTİM YOK!

Yıldız Tilbe mekandan çıkarken 'Hiç birinize vaktim yok' diyerek basın mensuplarına vura vura arabasına bindi. Şarkıcının bu tutumu karşısında şoke olan basın mensupları Tilbe'nin bu tutumunu izlemekle yetindi.

TRAFİĞİ FELÇ ETTİ!

Yıldız Tilbe alkolün dozunu kaçırmasına rağmen direksiyon başına geçti. Ünlü şarkıcı basın mensuplarınca takip edildiğini anlayınca, arabasını geri geri sürerek basın aracına çarptı, daha sonra arabadan inen Tilbe, basın mensuplarına bela okuyarak 'Allah hepinizin belasını versin bu ne lan' diye bağırmaya başladı.

ŞARKI DİNLETTİ!

Daha sonra benzin almak için bir benzinliğe giren Yıldız Tilbe, kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı. Arabasını camını aralayarak basın mensuplarına yüksek sesli müzik dinleten Tilbe benzin aldıktan sonra evinin yolunu tuttu.

GÖZLERİM KIPKIRMIZI!

Ünlü şarkıcı ertesi gün de neden böyle sert bir tutum içerisinde olduğunu twitter'den yazdıklarıyla izah etti: Bazen konuşmak istemez insan kendisiyle bile. Yüzümde 1 gram makyaj yok. Ağlamışım gözlerim kıpkırmızı. Moralimiz bozulmuş. Azer Bülbül, yakın arkadaşım hayatını kaybetmiş.

cx27634.jpg
[/SIZE][/COLOR][/FONT]