Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mayıs ayında İsveç'in başkenti Stockholm'da gerçekleşecek olan Eurovision şarkı yarışmasında Azərbaycan'ın temsilcisi Samra Rahimli'nin klipi yayınlandı.
Son 2 yıldır şarkilarimiz zayıf kaliyordu. Bu yılki şarkimiz ise oldukca iyi, çok beğendim.
Diğer ülkelerin şarkilarina bakarsak, bizim şarkimiz kesin ilk 5 ve ya 3 olur diyorum. Belki daha da iyisi olabilir.
Bu yılki şarkımız gayet iyi.Geçen yılki gibi ilk 10'a girmeme gibi bir durum olmaz umarım.
Ve Azerbaycan 1.olamaz.Politika rol oynuyor.Şarkıdan çok politikaya önem veriyorlar o yüzden eğer para vermediysen birinci olmazsın.Malasef şarkı yarışması diyorlar ama hiçde şarkılar yarışmıyor.
Şarkı acayip piyasa şarkısı gibi ve harika olmuş şarkıda çok vokal oldugu için Fifth Harmony şarkısıymış gibi hissettim Dun gece biraz eurovision'u araştırmıştım 4-5 favorim var bu da onlardan birisi oldu. Klip çekilecek mi bunla mı idare edilecek? Buna klip şart!
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.