- Reaksiyon puanı
- 2,718
- Puanı
- 280
Yoğurt su ve biraz da tuz karıştırınca elde edilen muhteşem içecek. Başka bir tanımla milli içkimiz.
Hadisenin yerinde 25 tldir kendisiKola fanta gazoz türleri kısaca asitli hiçbirşey içmeyen birisi olarak ayran olmasa napardım diyorum![]()
![]()
![]()
bizim köylerde inek sütünden yayık ayranı yaparız şimdi köyler dışında yayık kullanan yoktur yeni nesil ne olduğunu bile bilmiyordur belkideekşi bir ayran tadı veriyor ve yayık ayranı kadar güzel birşey yok yaparken üstündede tere yağı oluşur taze taze üstünden alırsın tereyağını davulda pişirdiğin köy ekmeğine off off
![]()
![]()
![]()
Peki sen denemişmiydinSodalısı da şahane olur. @primavera geldi aklıma... Yine günlerden bir yaz gecesi, onla bi ara içicek tarifi konuşurduk hangi kafadaysakacaba portakal suyuna soda katıp içti mi en son önerdiğim şeydi
![]()
EvetPeki sen denemişmiydin![]()
Kulağa diskasting yani iğrenç geliyorEvetCappy Pulpy'e katıp içiyorum, kola gibi oluyor ama daha guzeli
![]()
Eğer yapıp denersen delicious dersin yani lezzetli dersinKulağa diskasting yani iğrenç geliyor![]()
I respected your idea.Yani fikrine saygı duyuyom hacı denerim bi araEğer yapıp denersen delicious dersin yani lezzetli dersin![]()
Let me know when you try. Yani denediğinde haber etI respected your idea.Yani fikrine saygı duyuyom hacı denerim bi ara![]()
I willLet me know when you try. Yani denediğinde haber et![]()
Good night, see you later.Yani uyu artık yuh saat kaç oldu yarın görüsürüz insallahOk, byeYani tamam, hoşçakal
![]()