Yeme-İçme Ayran

Hep favorimdi. Şimdi de öyle. İstisnai durumlar dışında hiç bir zaman hayır demem kendilerine :D

Kola fanta gazoz türleri kısaca asitli hiçbirşey içmeyen birisi olarak ayran olmasa napardım diyorum :A :A :A

bizim köylerde inek sütünden yayık ayranı yaparız şimdi köyler dışında yayık kullanan yoktur yeni nesil ne olduğunu bile bilmiyordur belkide :F ekşi bir ayran tadı veriyor ve yayık ayranı kadar güzel birşey yok yaparken üstündede tere yağı oluşur taze taze üstünden alırsın tereyağını davulda pişirdiğin köy ekmeğine off off :A :A :A

Kola fanta gazoz türleri kısaca asitli hiçbirşey içmeyen birisi olarak ayran olmasa napardım diyorum :A :A :A

bizim köylerde inek sütünden yayık ayranı yaparız şimdi köyler dışında yayık kullanan yoktur yeni nesil ne olduğunu bile bilmiyordur belkide :F ekşi bir ayran tadı veriyor ve yayık ayranı kadar güzel birşey yok yaparken üstündede tere yağı oluşur taze taze üstünden alırsın tereyağını davulda pişirdiğin köy ekmeğine off off :A :A :A
Hadisenin yerinde 25 tldir kendisi :A

Sodalısı da şahane olur. @primavera geldi aklıma... Yine günlerden bir yaz gecesi, onla bi ara içicek tarifi konuşurduk hangi kafadaysak :F acaba portakal suyuna soda katıp içti mi en son önerdiğim şeydi:F

Uyutmasa bide tam olacak. :(

Yaklaşık 1 aydır, su&ayran&kahve&yeşilçay dörtlüsü dışında içecek kullanmıyorum. :(

Çok severim yemeklerin yanında özellikle kebap yanında olmazsa olmazımdir. Hazır ayrandan sa elde yapımı köyü hafif tuzlu olanı kana kana içerim :)

Bu alana bir cevap yazın...