Ayrılsak da Beraberiz, Yeniden Çekiliyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
thumbnail_1418393857.jpg

Yakın zaman önce Mete Horozoğlu'nun yeni bir proje ile ekrana döneceği açıklanmıştı.

O dizinin Birol Güven tarafından tekrar çekilecek olan Ayrılsak da Beraberiz dizisi olduğu ortaya çıktı. Daha önce Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kayıp ve Benim Adım Gültepe gibi yapımlarda oynayan Horozoğlu'na eşlik edecek olan isim ise en son Zeytin Tepesi'nde izlediğimiz Aslıhan Gürbüz olacak.

1999-2004 arası devam eden ve 450 bölüm boyunca yayınlanan dizisi, Türkiye'nin en uzun 5. dizisi konumunda. Hakan Yılmaz ve Janset (daha sonra Ayşe Tolga)'in başrollerini paylaştığı yapım, iyi anlaşamalarına rağmen bir türlü boşanamayan bir çifti konu alıyordu.

Ayrılsak da Beraberiz, yeni yılda tv8'de!

Son düzenleme:
Aslıhan Gürbüz'ü özlemiştim. İyi oldu. Ama Birol Güven dizilerinden pek bir şey beklemiyorum.

Bu arada dizinin adı Ayrılsak da Beraberiz, ile değil. Başlıkta yanlış yazılmış. @aserat54

Aslıhan Gürbüz'ü özlemiştim. İyi oldu. Ama Birol Güven dizilerinden pek bir şey beklemiyorum.

Bu arada dizinin adı Ayrılsak da Beraberiz, ile değil. Başlıkta yanlış yazılmış. @aserat54
Aceleyle yazınca öyle oldu, pardon. Başlık düzeltildi, teşekkürler @ozgur2113... :)

Bu ne ya, yok Kahpe Bizans 2 çekiliyor, yok Ayrılsak da Beraberiz yeniden çekiliyor falan. 1999 yılına döndük de benim mi haberim yok?

Bu arada Mete Horozoğlu çok kötü seçim olmuş bence. Aslıhan Gürbüz ile uyumsuz gözükebilirler. Janset - Hakan Yılmaz ikilisi gibi olamazlar hiçbir şekilde.

12 reyting ortalamalı O Ses Türkiye bile ortalama 6 reyting alırken, TV8'de yeni dizinin tutması imkansız gibi bir şey. Ama dizi yapmaları iyi bir şey tabii ki.

Yine de tutmayacak bu iş de TV8`de özellikle. Ama Acun gün de değiştirse sabırlıdır.

yılan hikayesinin içine tnt kanalı etmişti dedektif memoli adında
şimdide tv8 ayrılsakta beraberizin içine edicek nedir bu yeni yapılan kanalların bizim için çok büyük değeri olan eski dizilerin içine etme istekleri :ppp::ppp::ppp:

Son düzenleme:
Ayrılsak da Beraberiz efsane dizilerden biridir, efsane işler efsane olarak kalmalı ki böyle işlerin devamı çekildiğinde sonuç hüsran oluyor genelde.

Mete'ye yine yazık olacak.

yılan hikayesinin içine tnt kanalı etmişti dedektif memeli adında
şimdide tv8 ayrılsakta beraberizin içine edicek nedir bu yeni yapılan kanalların bizim için çok büyük değeri olan eski dizilerin içine etme istekleri :ppp::ppp::ppp:
Dedektif memeli ne kız. :F :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy