Ayrılmaz İkili Basında Nasıl Karşılandı?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,107
Puanı
1,061
Yeni sezonda Star Tv'de yayınlanacak dizide başrol oynayacak olan Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım geçtiğimiz akşam Beyoğlu'nda bir araya geldi.Birlikte yemek yiyen ikili çıkışta gazetecilere yakalandı. Yapımcı firmanın ''basında fazla yer almayın'' uyarısı nedeniyle sessizce ayrıldı ünlü oyuncular mekandan.

Daha önce Fransa ve Almanya'da da bir araya gelen ikilinin yakın dostluğu birçok gazetede Habertürk,Milliyet gibi farklı yayın gruplarına ait haberlerde ''ayrılmaz ikili vb.'' başlıklarla duyurulurken Star Tv'nin rakibi olan Atv'nin bağlı olduğu Turkuvaz Grubu'nda ''Aşk reklamı'' başlığı ile duyuruldu. Dizi ile ilgili birçok şey belirsizken atılan bu başlık ileride dizi başarılı olursa atılacak başlıkları düşündürdü.

@destere @Çiğdem- @Forumdash @gizem ak @ABAY_06 @sokak sanati @yatutarsa @mrt-06 @HachiKo @Aserat @gözlemci @Yiğitt @MelankoliK @Harunnn60 @vadikızı @cookies

Heh şimdiden ayrılmaz ikili yaptin , forum yandı desene
habertürk ün başlığı artık kendi yorumumu katmıyorum
fışkıran kışkıran elemlenen kederlenene melun calut çok oluyor
)))) üstelik bazıları 30 yaşın bile üstünde olabiliyor insan hayret ediyor
)

Meryem'in bakışlarına bak
))

tns bence ayırır bu ikiliyi)))

tns bence ayırır bu ikiliyi)))
+1

Laf atmaya devam ettiğin sürece misliyle karşılığını bulacaksın. Ve bundan sonra senin üslübunla cevap vereceğim. Survivor adasındaki Hasan gibi sağduyulu kalamıyorum. Ağzı bozuk, hızanların haddini bildirmek görevimiz.

başarısız olana başarısız dedik diye tavır alınıp laf ediliyorsa cevabını veriririz
bu arada diğeri de tns yi savunici neredeyse bu ikilinin dizisi çöksün diye hayat ne garip
)) tencere kapak olmuşlar ama

hodri meydan)))

Atvyi zati sevmiyidim simdi hiç sevmiyim .ss

Meryemim o kadar iyi bir kadın ki bir gören bırakamiyor

Belkide senaryo yavastan belli oldu onu tartışıyorlar mermur çifti dimi @xemrexxx

Dizi daha başlamadan "ikili" başlıklı haberler gelmeye başlaması biraz da olsa şaşırtıcı diyebilirim.