Aynur Aydın'ın Şarkısına Spam Yağmuru!

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,948
Puanı
710

Aynur Aydın'ın Turaç Berkay ile seslendirdiği son çalışması 'Bana Aşk Ver' sosyal medyada spam yağmuruna tutuluyor. Gönderilen spamlar sonucu Youtube'de askıya alınan şarkının yayını Bülent Seyhan'ı kızdırdı.

Sert sözler ile açıklama yapan Bülent Seyhan Ne kadar spam atsanız da bu kızın başarısını engellemeye gücünüz yetemeyecek” diyerek ateş püskürdü.

Aynur Aydın ise ''Sizin sadece bir klip diye izlediğiniz her şeyin arkasında bir hayal yatıyor. O yüzden her sanatçıya nazik davranın, olur mu?'' dedi.​

Adamında dediği gibi bu kızı engelleyemeyeceksiniz.

Şarkıyı dinledim bende pek beğenmedim ya

Kız yurt dışında olsa uçardı şimdiye...

@MasacRE- ??? 😱
@MEnes in konusundaki sana karşı galibiyetimi bukadar hırs edeceğini bilemezdim 😱

tanidigim önu en acik Türklerden biri. Neden kendisine karsi böyle bir ön yargi var anlayamiyorum.

Oh iyi iyi operasyonumuz başarıya ulaşmış
Beter olsun
Yani sana karşı kazandığım galibiyet karşısında sinir küpü olup, suratının turşu gibi olduğunu, limon gibi ekşidiğini, mısır gibi patladığını ve kuru toprak gibi çatladığını kabul ediyorsun
@MEnes (yine döktürdüm
)

Şarkıyı dinledim, fena olmamış ama böyle şeyler çok saçma. Bırakın yürüsün kız, ilerlesin. Emek vermiş, saygı duyun..

Yok senle alakası yok şarkıya ve dolayısıyla şarkıyı söyleyen kadına sinir oldum her şeyi kendine bağlama sen de

Niye spam atılıyor, bilgilendirir misiniz?

Ayrıca, Aynur Aydın sanatçı mı, benim niye haberim yok? 2-3 tane güzel şarkı yapan herkes sanatçı olacaksa işimiz var.
(

Demet fanlarıdır muhtemelen. Aynur Aydın candır, yorumları da şu an gayet olumlu zaten. Birkaç kendini bilmezin para ödeyerek ya da program yazarak bir halt yaptığını zannetmesidir.

Niye spam atılıyor, bilgilendirir misiniz?

Ayrıca, Aynur Aydın sanatçı mı, benim niye haberim yok? 2-3 tane güzel şarkı yapan herkes sanatçı olacaksa işimiz var.
(
Hiçbir yeteneği olmayıp ta sanatçı olarak takılan birçok kişinin yanında Aynur çokta üst sanatçıdır