denizz19 Konu Sahibi Favori Üye Katılım 7 Ocak 2012 Mesajlar 114,846 Reaksiyon puanı 63,723 Puanı 1,061 Konum İstanbul 31 Aralık 2012 #1 Bende yapıyordum ilk başlarda Emir'in Yolu mu Kayıp Şehir mi diye seçemezken sonunda Kayıp Şehir de karar kılmıştım
Bende yapıyordum ilk başlarda Emir'in Yolu mu Kayıp Şehir mi diye seçemezken sonunda Kayıp Şehir de karar kılmıştım
S.G.A.T. Favori Üye Katılım 12 Şubat 2012 Mesajlar 23,873 Reaksiyon puanı 9,196 Puanı 1,061 Konum Azerbaijan 31 Aralık 2012 #2 Insani bayaa zorlar.bir kac kez yaptim daha dogrusu yapmà mecbur kaldim internet döneminde artik yapilmiyor. - - - Ekleme - - - denizz19' Alıntı: Bende yapıyordum ilk başlarda Emir'in Yolu mu Kayıp Şehir mi diye seçemezken sonunda Kayıp Şehir de karar kılmıştım Genişletmek için tıkla ... iyi yapmissin - - - Ekleme - - - ne oldu lan bu konuya
Insani bayaa zorlar.bir kac kez yaptim daha dogrusu yapmà mecbur kaldim internet döneminde artik yapilmiyor. - - - Ekleme - - - denizz19' Alıntı: Bende yapıyordum ilk başlarda Emir'in Yolu mu Kayıp Şehir mi diye seçemezken sonunda Kayıp Şehir de karar kılmıştım Genişletmek için tıkla ... iyi yapmissin - - - Ekleme - - - ne oldu lan bu konuya