Uzun bir yorum yazmak istiyorum dizin hakkinda:
Aynanin Gösteremedikleri 2.Bölüm Genel Yorum:
Öncellikle dizi çok güzel hazirlanmis. Dizinin görsel efektleri olsun, yazi türü olsun vs. Fakat dizinin müziklerini bu diziyi pek uygun görmedim, Karakol dizisinin müziklerinin haricinde. Biliyorum bu bölümü o muzik elistirisinin ardindan hazirdi.. Ama umarim ileriki bölümlerde müzik degisir.
Dizinin hikayesini nasil buldum?
Dizinin hikayesini ne süper buldum ne de vasat. O kadar emek veriyorsun ki seni tebrik ediyorum. Yürekten. Fakat ben bu diziyle empati kuramadim. Yani kendimi bir karakterinin içine koyamadim ve bu nokta çok önemli bir noktadir. Bir karakterle empati kurmamiz lazim, o olmazsa tad alamazsin maalesef. Umarim ileriki bölümlerde olur. Dizinin karakterlerin adlarini iyi buldum, iyi düsünmüssün. Umarim hikaye kendini genisletir. O zaman daha daha iyi olacak.
Aynanin Gösteremedikleri'nin 2.Bölümüne puanim kaç?
Bir önceki bölüme 10 puan vermistim ama bu 10 puani simdi maalesef veremeyecegim. Nedenlerini zaten yukarida açikladim. Seni gerçekten takdir ediyorum böyle bir dizi için emek verdigin için, zaman ayirdigin için. Aynanin Göstermedikleri'nin 2.bölümüne puanim: 9.
Netice:
Umarim yukarideki yazdiklarinin bir faydasi olur ileriki bölümler için.
Ama bunu sakin unutma: "Sabır etmek boyun egmek degildir...sabir etmek mücadele etmek demektir..."