ben bu diziyi hatırlamıyorum...
iyi bi diziydi saruhan hünel,alişan falan iyiydi iyi
Senin bu diziyi sevmen lazımdı zaten tam senlik
severim zaten
illa vurdulu kırdılı diye sevecekte değilim mesela arka sokakları falan izlememYani sevmemen hata olurduSenin sevdiğin türleri çözdük artık
illa vurdulu kırdılı diye sevecekte değilim mesela arka sokakları falan izlememkalite önemli eskiden izlerdik tekrarlardan falan bunu
Bence eski izlediğin dizilere yorum yapma, yaşın ortaya çıkıyor.çok kaliteli bir diziydi bence erkan petakkaya ve saruhan hünel bu dizide kendilerinden söz ettirmişlerdi ayrıca ali şanın yerine gelen arif kilisli harika bir performans gösterip 2002 yılının galiba en iyi erkek oyuncusu seçilmiş kenan imirzalıoğlunu geride brakmıştı arif kilisliyi tekrardan ekranlarda görebilsek keşke
Alişan kadar oynayamıyordu Aynalı Tahir rolünü yine deçok kaliteli bir diziydi bence erkan petakkaya ve saruhan hünel bu dizide kendilerinden söz ettirmişlerdi ayrıca ali şanın yerine gelen arif kilisli harika bir performans gösterip 2002 yılının galiba en iyi erkek oyuncusu seçilmiş kenan imirzalıoğlunu geride brakmıştı arif kilisliyi tekrardan ekranlarda görebilsek keşke
Bence eski izlediğin dizilere yorum yapma, yaşın ortaya çıkıyor.
Alişan'ın yerine diziye gelen başrol oyuncusu kimdi peki, hadi onuda tahmin et.
@sürgünüm arif kilisli dedimya o gelmişti 🙂🙂 hatta kenan imirzalıoğlunu gride brakıp 2002 yılının en iyi erkek oyuncusu seçilmişti çok karizmatik bir adamdı ciddenAlişan kadar oynayamıyordu Aynalı Tahir rolünü yine de
Nereye kayboldu o zamanlardan beri ortalıkta yok. Yakışıklıydı ama bana göre yetenekli bir oyuncu değildi.@sürgünüm arif kilisli dedimya o gelmişti 🙂🙂 hatta kenan imirzalıoğlunu gride brakıp 2002 yılının en iyi erkek oyuncusu seçilmişti çok karizmatik bir adamdı cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?