"Aynı Yağmur Altında" Dizisinin Çekimleri Başladı! | ATV

Bu dram ve entrikalı olacaktır, Yeni Gelin ise absürt komediydi.
dram yonu izletir de ,
ben sahsen ^psikolojik tarafi vardir olasiligi (tanitim da nilsu nun genel yansittigi hava dan boyle bir durum hissettim ^kendimce) .

yeni gelin aynen absurd komedi . ki , izledigim de bir diziydi .
ozellikle baran karakteri cok saglam yazilmis ve oynanmis bir karakter . misal su vidyo ;
:F :F :F

• Beğendim
Reactions: serhatt
dram yonu izletir de ,
ben sahsen ^psikolojik tarafi vardir olasiligi (tanitim da nilsu nun genel yansittigi hava dan boyle bir durum hissettim ^kendimce) .

yeni gelin aynen absurd komedi . ki , izledigim de bir diziydi .
ozellikle baran karakteri cok saglam yazilmis ve oynanmis bir karakter . misal su vidyo ;
:F :F :F
Ben de kesitlerine bakardım o dönem fakat tam hakim değilim. Baran'ı çok taş bulurdum. :bhr:

Ben de -kesitlerine bakardım o dönem fakat tam hakim değilim. Baran'ı çok taş bulurdum. :bhr:
turu/janra olarak , dizi - renkli keyifli bir is di . ailecek keyif alinabilecek havasi vardi .

-kesit olarak da ara ara acip izlerken ^tebessum ettirebilecek sahneleriyle - yeni gelin tipik yaz sezonu dizilerini andiran enerjik tarziyla benden gecer not almisti.
baran ve sirin en tuttugum cift di .
solo performans olarak > ^zeynep kankonde nin oynadigi karaktere bayiliyordum (janra baglaminda kendisi begendigim oyunculardandir ^ulan istanbul dan bugune). <>

.:bhr: :F

gibi gibi nice -ince humor- bu dizi de etkili sunuluyordu 😀 >

• Beğendim
Reactions: serhatt
Tanırımı görmüştüm sanki başka konuda? (b)
Şu an için yorum yapmak zor. Yeni fragmanı bekleyelim
(b) hmm .

ben aramalar da bulamamistim. youtube'a girip 43 dakika once eklendigi yazisini gorunce,hemen izleyip forumumuza ekledim.

yaniliyor da olabilirim. belki benden evvel eklenmistir,bilemiyorum .:bilmem:

tanitim da ingiltere meshur kopru ve panaroma kullanim etkili bir giris tanitim detay olmus.bence.

dedigin gibi - genel fragmani bekleyip gormeli.

• Beğendim
Reactions: Dosi
(b) hmm .

ben aramalar da bulamamistim. youtube'a girip 43 dakika once eklendigi yazisini gorunce,hemen izleyip forumumuza ekledim.

yaniliyor da olabilirim. belki benden evvel eklenmistir,bilemiyorum .:bilmem:

tanitim da ingiltere meshur kopru ve panaroma kullanim etkili bir giris tanitim detay olmus.bence.

dedigin gibi - genel fragmani bekleyip gormeli.
Bu ara o kadar çok konulara giriyoruz ki hangi konu bilmiyorum ama izlerken tanıdık geldi çünkü.

^Bu ara o kadar çok konulara giriyoruz ki hangi konu bilmiyorum ama izlerken tanıdık geldi çünkü.
aynen . bu hissiyati anliyorum^.

ilk mesajimda da belirttigim uzere ;
kadro da yer alan usta isimler icin ozellikle ilk bolume sans verecegim .sonrasi ise , hikaye nin dunyasina bagli...

• Beğendim
Reactions: Dosi