Aylin, Soner'den Murat'ı Dinledi!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,527
Puanı
1,060
Soner, Aylin'e Murat'ın son dakikalarını böyle anlattı.

Murat'ın doğumgününde mezarlığa giden Aylin, Süleyman'la karşılaşınca, ona Murat'ın nasıl öldüğü üzerine sorular sormaya başladı. Süleyman'ın, Aylin'e gerçekleri anlatıp anlatmamakta kararsız kaldığı anda, Soner, Aylin'e Murat'ın son dakikalarını işte böyle anlattı!

video yok... göremedim ama filmi izledim nasıl anlattığını gördüm, ve bana bu sahne çok saçma geldi. zorlama bir sahne gibi geldii..
murattan nefret eden aylin hayattayken muratın abisi sonerle her köşede kırıştıran aylin nasıl olduda murat öldükten sonra mezarını ziyeret edip onun ölümünü merak etti!!!! gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir sahne, tamamen senaristtin alengirli bir sahne yaratalım da olaya biraz daha acı katalım(sanki acı azmış gibi) diye düşündüğü saçma sahnelerden biriydi..

Son düzenleme:
video yok... göremedim ama filmi izledim nasıl anlattığını gördüm, ve bana bu sahne çok saçma geldi. zorlama bir sahne gibi geldii..
murattan nefret eden aylin hayattayken muratın abisi sonerle her köşede kırıştıran aylin nasıl olduda murat öldükten sonra mezarını ziyeret edip onun ölümünü merak etti!!!! gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir sahne, tamamen senaristtin alengirli bir sahne yaratalım da olaya biraz daha acı katalım(sanki acı azmış gibi) diye düşündüğü saçma sahnelerden biriydi..

Video link olarak var :) Dikkatli bakarsan görürsün :):)

Forum İstatistikleri

Konular
176,328
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato