Aylin Pamukoğlu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,476
Puanı
1,061
Dünyaca ünlü komedi-gençlik-dram-müzikal dizi Glee'nin oyuncu altyapısı için düzenlediği Glee Project'te 2.sezon 2.olarak dizide ana karakter olma şansını kaçırmış ve bir bölümde konuk olmuş Türk kızı.Kendisi ABD'deki müzik yarışmalarında dereceye giren ilk Türk olarak biliniyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Project versiyonlarini izlemedim.Bu haberi bildiğim halde yine izlettirme hevesi hissettirmemişti bana :X 4.sezonda bu yarişmayı kazanan biris girecekti:X

@Forumdash blake diye biri kazanmış şu an ana karakter bir de zenci şişman bir çocuk var ikisi buradan gelme :)

İşte o zenci şişman gelmez olaydı.Acayip kılım.Kurt'ten beter bile karakter.Neyse burda öylesi insanlar hakkında ahkam kesmiş gibi olmim ama öylelerin en iyisi glee'deki Blake :X diyorum susuyorum.

- - - Ekleme - - -

. @xemrexxx

Niye şaşirdin??? Evet öyle.Sen göreceksin 4.sezonda "Blaine" karakteriyle "Unique" karakterini bir değil.Blaine gibiler kankam bile olabilir:X @xemrexxx

Edit: #4 numaralı postumdaki isim "Blake" değil "Blaine" olacakti :X

zuhahah ben de neredeyse o dizideki herkes şey sanıcaktım :F @Forumdash Allah totonu destere gibi yapsın -Amen