Aylin Artık Ölsün !

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
[h=2]Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisininde Zeynep Farah'ın canlandırdığı Aylin karakterinin ölmesi isteniyor.[/h]

Sevgilisi Eser Yenerler, geçen sezon dizi çekimleri yüzünden görüşme imkanı bulamadığı Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah için "Senaryo gereği ölse de daha çok görüşsek" demişti.

Sabah gazetesi televziyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ ise farklı bir nedenden dolayı Aylin'in ölmesinden yana.
Aytuğ, "Son bölümü izlerken ben de Aylin'in ölmesini gönülden diledim" dedi ve Zeynep Farah Abdullah'ın oyunculuğuna hayran olduğunu, bu rolün ona dar geldiğini belirtti.

"Keşke Aylin bir an önce ölse de Farah Zeynep'i yeni bir dizinin başrolünde izlesek" diyen Yüksel Aytuğ, bir tüyo mu aldı bilinmez.

zeynepfarah1.jpg

bence bu diziden yetişen en iyi genç oyuncu bu kız olacak hazal kaya gibi ünlenecek

bence bu diziden yetişen en iyi genç oyuncu bu kız olacak hazal kaya gibi ünlenecek

Simdiden ismi hazal kaya kadar biliniyor zaten hazal kaya ile pek farkı yok aylin karakteri olarak cok tanındı

Aylin olebilir ucurumdan atlayacagini falan duydum ama ucurumdan atlayacakken bir sey olacakmis sanirim

Aslinda olabilir Farah Zeynep'i baska bir dizide basrolde görmek.. Umarim öyle olur :)