FF Aylarca Forumda Takıldıktan Sonra Bir Anda Bırakıp Bir Daha Geri Dönmeyen Üyeler

Fks son giriş 2024 diyor nerde bu niye yazmıyor. Smiley kullanmıyorsun derdik eskiden ona
O süper moderatörken zamanında çok emek verdi foruma. Devamlı tv konuları falan açıyor, iyi de yöneticilik yapıyordu. Şimdiki gibi 5-6 üyeye de değil. O zaman kat kat fazla her gün foruma giren üyeler vardı. Yöneticilik bayağı önemliydi.

Sonradan yönetimle ilgili bir sorun yaşadı, küstü foruma. Smiley kullanmaması foruma trip atmasından

Reactions: RüzgarGülü
Vay be ne günlermis öyle anlattın ki keşke o zamanlar foruma üye olsaydım dedim

Neyse

Reactions: S.G.A.T.
Vay be ne günlermis öyle anlattın ki keşke o zamanlar foruma üye olsaydım dedim

Neyse
Keşke olsaydın.c
bana dev sosyal medya ssitelerinden daha çekici geliyordu FF.
10 ceza puanını geçince banlanıyordun. Takasla falan ceza puanlarımızı falan hesaplıyorduk banlanmayalım diye. Ne günlerdi

Keşke olsaydın.c
bana dev sosyal medya ssitelerinden daha çekici geliyordu FF.
10 ceza puanını geçince banlanıyordun. Takasla falan ceza puanlarımızı falan hesaplıyorduk banlanmayalım diye. Ne günlerdi
Keşke olsaydım keşke.

Takas mi rahmetli
foruma gelsin sinirlensin de

O değil de @beyazsoy geldi aklıma yukarda gördüm adıni. Profiline yazmışim 2017 de sebebi bellidir

Keşke olsaydım keşke.

Takas mi rahmetli
foruma gelsin sinirlensin de

O değil de @beyazsoy geldi aklıma yukarda gördüm adıni. Profiline yazmışim 2017 de sebebi bellidir
Twitter bir karakter olsaydı beyazsoy gibi olurdu
Yıllar geçmiş hala aklımda kalmış

Takas gelmez artık zannetmiyorum. Çok farklı bir karakterdi o. Saçma bir şekilde bazen çok objektif olabiliyordu

Twitter bir karakter olsaydı beyazsoy gibi olurdu
Yıllar geçmiş hala aklımda kalmış

Takas gelmez artık zannetmiyorum. Çok farklı bir karakterdi o. Saçma bir şekilde bazen çok objektif olabiliyordu
Aga helsin ya niye öyle dedin gelir belki

Beyaz soy ilginçti iyi trolluyordu bizi