Biri Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem karakteriyle kendisine hayran bırakan Meryem Uzerli, diğeri Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizileriyle tanınan, başarılı oyuncu Beren Saat ve bir diğeri ise son olarak Karadayı dizisiyle gönüllerde taht kuran Bergüzar Korel.
Son olarak Aliye ve Binbir Gece dizileriyle karşımıza çıkan usta oyuncu Ayla Algan, 3 oyuncuyla ilgili kendi fikirlerini açıkladı.
İşte Ayla Algan'ın Filmstudio dergisine verdiği röportajdan o kareler..
Ayla Algan, Meryem Uzerli ile ilgili olarak şu duyguları paylaştı :
Son olarak Aliye ve Binbir Gece dizileriyle karşımıza çıkan usta oyuncu Ayla Algan, 3 oyuncuyla ilgili kendi fikirlerini açıkladı.
İşte Ayla Algan'ın Filmstudio dergisine verdiği röportajdan o kareler..
Ayla Algan, Meryem Uzerli ile ilgili olarak şu duyguları paylaştı :
“Meryem Uzerli’nin yaşadığı sorun da buydu. O artık Hürrem olmuştu ve bu rolden çıkamıyordu. Çünkü otelde yaşıyordu. Eğer evinde yaşasaydı, setten gelince tekrar Meryem olabilseydi böyle olmazdı. Alt beni Hürrem olduğu için bunu kaldıramadı ve hastalandı. Meryem’in çocuk doğurması iyi oldu, Hürrem’den çıkmıştır artık.”
Usta oyuncu Beren Saat ile ilgili olarak ise şu açıklamalarda bulundu :
“Onu çok seviyorum. Ona: ‘Sakın okula gitme, bozarlar seni’ diye haber yolladım. İnsanları çok iyi seyrediyor.”
Ve son olarak ise Bergüzar Korel ile ilgili olarak ise şunları söyledi :
“Bir handikapı var; bedeni ve yüzü çok feminen değil. Karadayı’da hakim rolüne çok uymuş. Feminen rolleri bedeni kabul etmez, yapmacık olur. Jeanne d’Arc oynayabilir.”