Spor Aykut Kocaman

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
Futbolculuk hayatında Fenerbahçe'de ve değişik kulüplerde top koşturan, çeşitli kulüplerde teknik direktör ve teknik eleman olarak görev olan en son 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe Profesyonel Erkek Futbol Takımı ile şampiyonluğa ulaşan değerli teknik adam...

Emekleri bir avuç şerefsizin çıkarları yüzünden heba olmuş başarılı teknik traktör.Fener camiasında bu olayları yaşamak zorunda kalmasına üzüldüğüm tek adam...

O değil de,bunun çalıştırdığı takımlar sürekli küme düşüyor ertesi sezon.Fenerbahçe'den ayrılırsa sırada kim var acaba?

Fenerbahçe için ter döken, Ali Şen tarafından gönderilen, Saygılı, Efendi başarılı bir teknik direktör. Kendisi Fenerbahçe için herşeyi yapacak biri. Takımın başına gelmeden önce kimisi güvendi, kimiside güvenmedi. Güvenmeyenleri aldırış etmedi ve buralara kadar başarılı bir şekilde ilerletti takımı hatta Şampiyonluğa ulaştırdı. Şike iddiaları ön plana çıkarken ayrılacağı yönünden haberler karşısında şunu ifade etti ; "Ben Fenerbahçe'nin bana ihtiyaç duyduğu sürece ben burdayım" diye söyledi. Kısaca Adam gibi Adam : Aykut Kocaman...

heykeli dikilmeyi azizden daha çok hak eden kişi

Bu sezonun devre arasında görevinden ayrılacağını düşündüğüm teknik direktör.

Fenerbahçede devam etmesi gereken kişi

Her ne olursa olsun FB'den ayrılmaması gerekir

Görevinden istifa etmiş ve büyük ihtimalle istifası kabul edilecek olan Fenerbahçe efsanesi.

Emekleri bir avuç şerefsizin çıkarları yüzünden heba olmuş başarılı teknik traktör.Fener camiasında bu olayları yaşamak zorunda kalmasına üzüldüğüm tek adam...

Teknik traktör

- - - Ekleme - - -

Sevdiğim bir teknik direktör

- - - Ekleme - - -

Görevinden istifa etmiş ve büyük ihtimalle istifası kabul edilecek olan Fenerbahçe efsanesi.

Hadi ya

Bu akşam kendisi hakkında övgüler yapmak istediğim efsane futbolcu ve teknik direktör. İnşallah gerçekleşir bu isteğim.