Aydemir Akbaş, Beyaz'ı Fena Korkuttu !

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,049
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Beyaz Show'da ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, Beyaz'a doğum günü süprizi yapmak için kalp krizi geçirme numarası yapınca herkesin yüreği ağzına geldi.
Uludağ Üniversitesi'nden 150 öğrencinin de izlediği Beyaz Show programına 'Kolpaçino Bomba' filminin oyuncuları Aydemir Akbaş, Hande Dönmez, Bülent Özdemir, Arzu Yanardağ, Şafak Sezer ile Kayserispor kalecisi Souleymanou Hamidou konuk olarak katıldı.

Program sırasında kalp krizi geçirme numarası yaparak nefes alamadığını elleriyle işaret eden Akbaş, herkesi korkuttu. Stüdyo birden karışırken paniğe kapılan Beyaz, "Doktor yok mu?" diye bağırmaya başladı. Büyük heyecan yaşanırken, bunun bir şaka olduğu ortaya çıktı.
Bu sırada sahneye gemi şeklinde doğum günü pastası getirildi. Konfeti yağmuru altında gelen pastanın üzerinde, "İyi ki doğdun Beyaz" yazdığını gören ünlü şovmen, bunun bir şaka olduğunu anladı. "Böyle şaka mı olur? Yüreğime mi indireceksiniz?" diyen Beyaz'a, Aydemir Akbaş ise, "İyi ki doğdun Beyaz" yazılı tişörtünü göstererek jest yaptı.

42. yaş gününü sürpriz bir şekilde kutlayan Beyaz, yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı. Mumları üfleyerek söndüren ve pastayı alkışlar eşliğinde kesen Beyaz, daha sonra "Gemilerde talim var" türküsünü söyledi.