Ayda'dan Yeni Albüm Müjdesi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,352
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
O Ses Türkiye yarışmasıyla birlikte yıldızı parlayan ve geçen yılın ikincisi olan Ayda Mosharraf uzun süredir beklenen albümü için müjdeyi verdi.

Star TV'de yayınlanan 3 Adam programına konuk olan Ayda, albüm için çalışmalarını sürdüğünü ve Sony Music ile anlaştığını duyurdu. Albümdeki şarkıların tamamı Türkçe olarak planlanıyor ve Ayda bu albüm için kendi de şarkılarını yazmaya devam ediyor...

Özellikle Halil Sezai'den duymaya alıştığımız "İsyan" şarkısına getirdiği yorumla büyük ses getiren Ayda'nın albümünün önümüzdeki aylarda çıkması bekleniyor...

drSg9Z2SbS4ipAMZ1g7yrFkl.jpg

Son düzenleme:
Ayda'dan bekleniyordu böyle bir albüm ve çıkacak sonunda. Albüm tutarsa, ki tutacağını düşünüyorum, daha çok görürüz kendisini müzik piyasasında. :)

Çok sevdiğim biri :) Bu albümü tutar İnşallah tutarsa yoluna devam eder :) Vadi müzikleri hariç başka müzik dinlemeyen biri olarak ilk kez Aydanın şarkılarını dinleyebilirim :)

Merakla bekliyorum. Çok özel bir sesi var. :)

Benim de çok beğendiğim bir ses değil Ayda maalesef. Yorumu da aynı keza. Albümü hayırlı olsun ama ben şarkılarını dinleyeceğimi sanmıyorum...