Aydın Doğan Atv Ve Sabah'ı Mı Satın Alacak?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
141,117
Puanı
1,061
Holding Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, 2012'de yatırım fırsatlarını değerlendireceklerini belirtti ve 'Medyada öncülüğümüzü devam ettirmek, faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde büyümek ve yeni sektörlerde seçici yatırımlarla sadece Türkiye'nin değil bölgemizin en başarılı gruplarından biri olmak vizyonuyla hareket ediyoruz. Medya yanında enerjide de büyümeye odaklanıyoruz" dedi.

2.9 milyarlık ciro

2023'te reklam pazarının 7 kat büyüyerek 20 milyar dolara ulaşacağını öngördüklerini kaydeden Faralyalı, bu organik büyüme fırsatını en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Holdingin İcra Kurulu Başkanı (CEO)
Yahya Üzdiyen de 2011'de toplam 585 milyon liralık yatırımla cirolarını yüzde 14 artırarak 2.9 milyar liraya yükselttiklerini, söyledi ve gelecek 5 yıllık hedeflerinde cironun yüzde 30'unu yurtdışından sağlamak olduğunu anlattı.

Full'le görüşmeye devam

Yenilenebilir enerji dahil bu alandaki yatırımlara ağırlık verdiklerini belirten Faralyalı ile Üzdiyen, soruları cevaplarken de fiyatları makul düzeyde oluşursa elektrik üretim ve dağıtım ihalelerine de girebileceklerini anlattı ve 'OMW'yi aynı görüşte olmadığımız için sattık ama sektörden çıkmayı düşünmedik. Full akaryakıt zincirlerini almak için görüşmelerimiz sürüyor. Sonuç belli olunca kamuoyuna açıklayacağız" dedi.

ATV ve Sabah'la ilgilenmiyoruz

Toplantıda, Begümhan Doğan'a satışı çıkarılan
Sabah gazetesi ve ATV için teklif verip vermeyecekleri de soruldu. Doğan, geleneksel medya ile ilgilenmediklerini yurtiçi ve yurt dışında yeni medya ile ilgili fırsatları takip ettiklerini söyledi. Bu arada 28 Şubat operasyonuyla ilgili gözaltılar arasında Aydın Doğan'ın da olduğu ve holding hisselerinin bu nedenle düştüğü iddialarını soran gazetecilere, 'Babam gözaltında da değil hasta da değil" cevabını veren Faralyalı, piyasada holding hisselerinin düşmesine neden olan söylentiyi de yalanladı.

bu haber baştan sona asparagas haberin gerçekle alakası yok aydın doğan elindekileri çıkarıyor neden yenisini alsın mantık bu haberin neresinde :)

emreyi kınıyorum:)