'Ayak İşleri' Final Yaptı! | GAİN

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061

GAİN'in sevilen dizisi Ayak İşleri ekran yolculuğuna noktayı koydu.

Yapımcılığını AC Film'in üstlendiği, başrollerini Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın paylaştığı, bir mafya babasının ayak işlerini çözmek için uğraşan Vedat ve Evren'in bölümlük hikayelerinden oluşan yapım, Şenay Gürler'in konuk olarak yer aldığı, bugün yayınlanan 30. bölümüyle (3x10) final yaptı.

Dizinin yaratıcısı Caner Özyurtlu, emeği geçen herkese ve tüm izleyicilere teşekkür ederek dizinin sona erdiğini duyurdu. Ayak İşleri, tüm bölümleriyle şimdi GAİN'de!

Son düzenleme:
Reactions: offensive
İlk iki sezona göre düşük bir sezondu. Yine de uzun zamandır keyifle izlediğim, beklediğim ender işlerden biriydi. Bitmesine üzüldüm.

Son bölümü sezon finali olarak izledikten sonra bu haberi görmek gerçekten çok üzücü oldu. Keşke en baştan "final sezonu" gibi bir duyuru yapsalardı da bu kadar ani bir veda olmasaydı. Üstelik öyle komik ve eğlenceli bir bölümdü ki sevgim tavan yapmıştı. Bu formatla sezonlar boyunca sıkmadan gidebilirdi ama muhtemelen ekip artık yeni işler (Dünya Bu gibi) yapmak istiyor. Emeği geçen herkese teşekkürler, Vedat Abi ve Evren'i özleyeceğim.

Gain yolcu o zaman. Para vermeye değer tek yapımlarıydı.
Gain'in bitirmek istediğini sanmıyorum muhtemelen ekip "tadında bırakalım" demiştir.

Reactions: offensive and soo
Gain'in bitirmek istediğini sanmıyorum muhtemelen ekip "tadında bırakalım" demiştir.
Gain'de başka yeni iş yayınlanıyor mu? Ya da yeni proje var mı yakınlarda? Bence komple dükkanı kapatacaklar ya da daha da düşük bütçeli işlerle devam edecekler. Satışlarının tatmin edici olduğunu hiç sanmıyorum.

Ağzını hayra açar mısın aramızda Gain fanları da olabilir.
Ayak İşleri ekibinin hazırladığı yeni dizi başlayacaktı ama deprem nedeniyle ertelendi. Aslında Özgürsün'ün 2. sezonu çekildi ama henüz yayınlanmadı, yakında Çilingir Sofrası da eklenecek, onun dışında her gün haber yayınları yapılıyor son durum böyle.

Reactions: 12.Adam and bazinga
Bu dizi yerini doldurabilir sanki.

Reactions: 12.Adam and Aserat
Bu çıksın da öyle alayım Gain'i. Ayak İşleri ile ikisi bir arada yaparız.

Orta Kafa Gol'den haber var mı? Onu da izliyordum.
Orta Kafa Aşk
Herhangi bir bilgi gelmedi ama önceki sezonun üstünden bir yıl geçtiği için ümidim yok.

Reactions: bazinga