Ayağa Kalk Sakarya 9.Bölüm

Samanyolu24

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
586
Puanı
115
AYAĞA KALK SAKARYA 9.BÖLÜM

1.Sahne / Hastane-Selin'in Kaldığı Oda

Abdullah'ın bıçaklanması, Selin'in kurduğu bir hayaldir. Abdullah telefonu kapattıktan sonra Selin'e doğru döner ve Selin kötü kötü bakan gözlerini bir anda kapatır. Abdullah son bir kez Selin'e bakarak odadan çıkar, Selin gözlerini tekrardan açar.
Selin - Seninle hesaplaşacağız Abdullah

2.Sahne / Karargah - Toplantı Odası

Sakarya Timi, karargahta toplanmıştır.
General - Arkadaşlar, hazır mısınız operasyon için
Abdullah - Komutanım hazırız da, Sinan'dan haber alamıyoruz başına bir şey gelmiş olmasından korkuyoruz
General - İnşallah kötü bir şeyi yoktur şuan sizin Sinan ile uğraşacak vaktiniz yok göreve odaklanmalısınız, biz buradaki ekiplerle onu bulmak için uğraşırız, en son hastanedeydi demiştin değil mi?
Abdullah - Evet annesinin yanındaydı, annesine de sordum o da pek bir şey bilmiyor, kadın endişelenmesin diye pek soru da soramadım
General - Tamam Abdullah sizin içiniz rahat olsun, biz buluruz onu
Abdullah - Birde komutanım bu bombacıların istihbaratı sağlam mı?
General - Evet, bizzat Elif'ten aldık bilgiyi Abdullah

3.Sahne / Macit'in Odası

Macit, odasında dosyaları incelemektedir. Kapısı çalar, içeriye yardımcısı Asgar girer.
Asgar - Efendim, Cengiz Bey istediğiniz kişiyi getirdi
Macit - Tamam gelsinler, sende kamerayı getir karargahla canlı bağlantı kuracağız
Asgar odadan çıkar ve içeriye Cengiz elleri, ağzı bağlı bir şekilde Elif'i getirir.
Cengiz - Getirdim efendim

4.Sahne / Karargah - General'in Odası

General odasında bir askerle konuşmaktadır.
Asker - Komutanım maalesef, Elif'ten haber alamıyoruz
General - Yorgunluktan uyuya kalmıştır belki başka bir şey olmuştur, hemen şüphelenmeye gerek yok
Asker - Komutanım daha önce hiç böyle bir durum olmamıştı, Elif uyuyacağı zaman bile haber verirdi
General - O zaman eve bakın hemen ters giden bir durum olabilir

5.Sahne / Dağ - Kayalık Alan

Sakarya Timi, dağda kayaların arkasına siper almıştır. Bombaları getirecek olan tırın gelmesini beklemektedirler...Tır gözükür, ekip harekete geçer ve timin nişancısı Ömer şöförü indirir. Araç durunca tim araçtaki diğer 2 kişiyide daha etkisiz hale getirir.
Abdullah - Erman, Ömer biz bunların kıyafetlerini giyip gidiyoruz...Yağız Ali sen bu cesetleri götür
Yağız Ali - Tamam Abdullah
Abdullah, Erman ve Ömer teröristlerin kıyafetlerini giyerek yola çıkarlar.

6.Sahne / Karargah - General'in Odası

General odasında dosyaları incelerken, eve gönderdiği asker odaya girer.
General - Ne oldu bir şeyler çıktı mı?
Asker - Komutanım Elif deşifre oldu
General - Nerden çıkardın onu?
Asker - Evi kayıt altında tutan kameralar bulduk, bu kayıtları izleyerek deşifre olduğunu anladık komutanım...Elif'in evlendiği adam, Macit ile konuşarak, Elif'i nereye getirmesi istediğini söylüyor

Kameradaki görüntülere geçeriz.
Macit - Cengiz Sarıyer'de ki büyük deponun altına getireceksin başka yerimiz mi var? (General ve asker duymuyor)
Cengiz - Yok yani efendim, özel birine özel bir yer hazırlatırsınız diye düşündüm
Macit - Neresi özel bunların lan saçmalama (General ve asker duymuyor)
Görüntüler biter.

Asker - Komutanım biliyorsunuz ki, Elif aynı zamanda bu adamın telefonlarını da dinliyor
General - Yani?
Asker - O anda o da diğer odada konuşmaları dinlemiş olmalı ki, mekanın adresini bize yazıp bırakmış
General - Oğlum, bunu niye en baştan söylemiyorsun kalpten götürtecektin beni
Asker (gülerek) - Hakkınızı helal edin komutanım, ben biraz böyle insanları telaşlandırmayı severim

BÖLÜM SONU

Aga güzel olmuş beğendim.Bakmadığım bölümlere de bakçam inşallah