AYAĞA KALK SAKARYA 12.BÖLÜM
1.Sahne / Macit'in Mekanı
Sakarya Timi 2.grubu da tek tek indirerek depoya iner. Yavuz, Elif ve Sinan'ı bulurlar.
Erman - Yavuz abiii burda mısınız
Yavuz - Yok oğlum yukardaydık biz görmedin mi orada
Yavuz'un cevabı timi güldürür.
Erman - Ah abim bu durumda bile soğuk şakalarına devam ediyorsun
Yavuz - Şakalarıma tek soğuk diye insansın Erman, neyi var lan şakalarımın
Abdullah - Yavuz abi seni tekrar gördük Allah'a çok şükür
Yavuz - Oğlum beni bırakın, gidin vatansız hain Macit ve adamlarını yakalayın şu kapıdan kaçtılar
Abdullah ve Erman, Macit'in peşine düşer. Diğerleri ellerini çözer.
Abdullah ve Erman, Macitleri bulmuşlardır çatışma yaşanmaktadır.
Erman - Macit ne oldu lann!
Macit - Gösterecem ben size ne olduğunu, Cengiz nerede kaldı bu Asgar!
Cengiz - Geliyor efendim biraz daha dayanmamız lazım
Macit'in çağırdığı araç gözükür.
Cengiz - Geliyor efendim
Macit - Necati ile beni koruyun, ben araca bindiğimde binin
Araç gelir ve Macit siperden çıkarak araca doğru koşar, Cengiz ile Necati koruma ateşi açmışlardır...Erman ve Abdullah, Necati ile Cengiz'i vururlar, Macit'i de araca binerken kolundan yaralarlar.
2.Sahne / Karargah
Tim karargaha gelmiştir. General Ferhat timi kapıda karşılar, Yavuz araçtan indiğinde General ile birbirine sarılırlar.
Ferhat - Aslanım seni tekrar görmek çok güzel
Yavuz - Komutanım sizide tekrar görebilmek benim için çok güzel
Abdullah - Komutanım, Macit'i yaraladık ama kaçmayı başardı...Cengiz şerefsizi de geberdi, Necati de elimizde ağır yaralı hastaneye bıraktık
Ferhat - Tamam Abdullah, sen hastaneye o şerefsizin başına geç
Yavuz - Komutanım benim de halletmem gereken bir iş var
3.Sahne / Necati'nin Evi
Selin, hastaneden taburcu olmuştur. Evde dinlenmektedir ve televizyonda haberleri izlemektedir, babasını televizyonda görünce birden yattığı yerden ayaklanır.
Haber Sunucusu - Özel kuvvetlere bağlı Sakarya Timi'nin yaptığı operasyonda, ülkemizin güvenliğini tehdit eden yapıya ağır bir darbe vuruldu, ekranda gözüken yapı sahibinin yardımcılarından Necati Yıkılmaz ağır yaralı olarak ele geçirilirken, önemli yardımcılarından biri Cengiz Yar'ın da aralarında bulunduğu 24 kişi etkisiz hale getirildi...Yapı sahibi Macit ise yaralı bir şekilde kaçmayı başardı
Selin - Hayır olamaz babamın böyle bir yapıyla ne işi var! Yalan haber bu yalan, kesin o Abdullah'ın işi bu...Gösterecem ulan sana
Televizyonda yeni bir haber daha çıkar bu da, Necati'nin Selin'i kandırmak için kullandığı kendini Abdullah'ın karısı olarak tanıtan kişiyle ilgilidir
4.Sahne / Hastane - Ameliyathane Önü
Abdullah, Necati'nin ameliyatının sonuçlanmasını beklemektedir...Elindeki dosyayı incelemektedir. Yan koridordan Selin ve annesi Tülay'ın geldiğini görür. (Abdullah ayaklanır, Selin koşarak ve ağlayan bir şekilde Abdullah'a sarılır)
Abdullah - Hayırdır Selin, ne işin var senin burada?
Selin - Bu içerde yatan kişi benim babam Abdullah
Abdullah (şaşkın) - Baban mı?
Selin - Bugüne kadar öyleydi, bu öğrendiklerimden sonra artık değil
Ameliyat biter ve doktor ameliyathaneden çıkar, Necati'nin öldüğünü söyler.
Selin - İyi oldu, böyle bir babayla yaşayamazdım bundan sonra zaten
BÖLÜM SONU
1.Sahne / Macit'in Mekanı
Sakarya Timi 2.grubu da tek tek indirerek depoya iner. Yavuz, Elif ve Sinan'ı bulurlar.
Erman - Yavuz abiii burda mısınız
Yavuz - Yok oğlum yukardaydık biz görmedin mi orada
Yavuz'un cevabı timi güldürür.
Erman - Ah abim bu durumda bile soğuk şakalarına devam ediyorsun
Yavuz - Şakalarıma tek soğuk diye insansın Erman, neyi var lan şakalarımın
Abdullah - Yavuz abi seni tekrar gördük Allah'a çok şükür
Yavuz - Oğlum beni bırakın, gidin vatansız hain Macit ve adamlarını yakalayın şu kapıdan kaçtılar
Abdullah ve Erman, Macit'in peşine düşer. Diğerleri ellerini çözer.
Abdullah ve Erman, Macitleri bulmuşlardır çatışma yaşanmaktadır.
Erman - Macit ne oldu lann!
Macit - Gösterecem ben size ne olduğunu, Cengiz nerede kaldı bu Asgar!
Cengiz - Geliyor efendim biraz daha dayanmamız lazım
Macit'in çağırdığı araç gözükür.
Cengiz - Geliyor efendim
Macit - Necati ile beni koruyun, ben araca bindiğimde binin
Araç gelir ve Macit siperden çıkarak araca doğru koşar, Cengiz ile Necati koruma ateşi açmışlardır...Erman ve Abdullah, Necati ile Cengiz'i vururlar, Macit'i de araca binerken kolundan yaralarlar.
2.Sahne / Karargah
Tim karargaha gelmiştir. General Ferhat timi kapıda karşılar, Yavuz araçtan indiğinde General ile birbirine sarılırlar.
Ferhat - Aslanım seni tekrar görmek çok güzel
Yavuz - Komutanım sizide tekrar görebilmek benim için çok güzel
Abdullah - Komutanım, Macit'i yaraladık ama kaçmayı başardı...Cengiz şerefsizi de geberdi, Necati de elimizde ağır yaralı hastaneye bıraktık
Ferhat - Tamam Abdullah, sen hastaneye o şerefsizin başına geç
Yavuz - Komutanım benim de halletmem gereken bir iş var
3.Sahne / Necati'nin Evi
Selin, hastaneden taburcu olmuştur. Evde dinlenmektedir ve televizyonda haberleri izlemektedir, babasını televizyonda görünce birden yattığı yerden ayaklanır.
Haber Sunucusu - Özel kuvvetlere bağlı Sakarya Timi'nin yaptığı operasyonda, ülkemizin güvenliğini tehdit eden yapıya ağır bir darbe vuruldu, ekranda gözüken yapı sahibinin yardımcılarından Necati Yıkılmaz ağır yaralı olarak ele geçirilirken, önemli yardımcılarından biri Cengiz Yar'ın da aralarında bulunduğu 24 kişi etkisiz hale getirildi...Yapı sahibi Macit ise yaralı bir şekilde kaçmayı başardı
Selin - Hayır olamaz babamın böyle bir yapıyla ne işi var! Yalan haber bu yalan, kesin o Abdullah'ın işi bu...Gösterecem ulan sana
Televizyonda yeni bir haber daha çıkar bu da, Necati'nin Selin'i kandırmak için kullandığı kendini Abdullah'ın karısı olarak tanıtan kişiyle ilgilidir
4.Sahne / Hastane - Ameliyathane Önü
Abdullah, Necati'nin ameliyatının sonuçlanmasını beklemektedir...Elindeki dosyayı incelemektedir. Yan koridordan Selin ve annesi Tülay'ın geldiğini görür. (Abdullah ayaklanır, Selin koşarak ve ağlayan bir şekilde Abdullah'a sarılır)
Abdullah - Hayırdır Selin, ne işin var senin burada?
Selin - Bu içerde yatan kişi benim babam Abdullah
Abdullah (şaşkın) - Baban mı?
Selin - Bugüne kadar öyleydi, bu öğrendiklerimden sonra artık değil
Ameliyat biter ve doktor ameliyathaneden çıkar, Necati'nin öldüğünü söyler.
Selin - İyi oldu, böyle bir babayla yaşayamazdım bundan sonra zaten
BÖLÜM SONU