DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,121
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
diğer bölümleri takip edecek misin,onlara etiketlememi ister misinOkudum
Kvpmedyanin yazdıklarını andiriyor
Sevdim
ilk bölüm karakterleri tanıtmak istedim biraz ondan uzun oldu,diğer bölüm kısa ve konuşmayı azaltacam hikaye tarzı aktaracamOrta derecede iyi olmuş emeğine sağlık, aşırı uzun ve full konuşma atrzı olmuş hikaye atrzı analtırsın okunaklığı artırabilirsin , böyle biraz sıkılıyor okuyan
Okurum sıkıntı olmuyor ama dediğim gibi uzun olması sıkıyor elbette kaldıki okumayı seven birisini sıkıyorsa herkesi sıkmıştır. Devamına bakarız.diğer bölümleri takip edecek misin,onlara etiketlememi ister misin
ilk bölüm karakterleri tanıtmak istedim biraz ondan uzun oldu,diğer bölüm kısa ve konuşmayı azaltacam hikaye tarzı aktaracam
karakterleri tanıtmak istedim ve konuyu anlatmaya çalışınca gereksiz sahneler oluşturmuş olabilirim belki ama bu diğer bölümlerde düzelecek,forumda okunabilecek şekilde kısa ve öz olacakGereksiz uzun yazmissin burada dizilerde de olan gereksiz sahnelerle doldurmuşsun elde tek gerçek sahne 11 diğerleri dolgu malzemesi gibi ilk sahne dolu bir sahne ama anlamsız olmuş anne ile oğul farklı taraftaysa neden anne oğlunu görmek istedi anlamadim
biliyorum bende okumayı hiç sevmem, 2.bölümden itibaren bunun yarısı kadar olacakOkurum sıkıntı olmuyor ama dediğim gibi uzun olması sıkıyor elbette kaldıki okumayı seven birisini sıkıyorsa herkesi sıkmıştır. Devamına bakarız.
Yarın okuyup, yorumumu atacağım.
Ay unuttum bu bölümü.2.bölüm yarın yayınlayacağım
@Yiğitt sen okuyacak mısın bu bölümü
ilk bölüm karakterleri de tanıtmaya çalıştığım için uzun 2.bölümde kısalıyor bundan 5sahne daha az olacakAy unuttum bu bölümü.
Hazır müsaitken okuyorum, iyiki hatırlattın.
Yazı düzeni ve sahnelere ayırman süper olmuş, noktalama falan hepsi yerinde. Açıkçası ben okuduğum dizide ilk bu özelliklere bakıyorum.
Öncelikle eline ve emeğine sağlık. Bölüm çok ama çok uzun olmuş. Sırf ilk bölüm diye okudum bu kadar uzun, diğer bölümleri biraz kısa yapsan daha iyi olur. Çünkü forum üyeleri bu kadar uzun dizileri izlemeyi sevmiyor, ben de dahil. Umarım yeni bölüm kısa olur.
Olan Yavuz'a olmuş, 3 el ateşle gitti.Elif karakterini biraz daha ön plana alabilirsin, hep erkekler var.Selin'e Allah cezasını vermiş.Babaya laflar ederken, Allah cezalandırdı.
Diğer bölümü bekliyorum. Bölüm güzel olmuş ama biraz uzun geldi, bölümü kesin olarak kısaltmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?