'Ay Yapım'dan Yeni Dizi!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,657
Puanı
1,060

Bugüne kadar birbirinden farklı ve iddialı projelere imza atan 'Ay Yapım'dan yeni bir dizi geliyor.

Yönetmenliğini; Aşk-ı Memnu - Kuzey Güney- Kurt Seyit ve Şura ve son olarak Kara Sevda dizilerini yöneten Hilal Saral'ın üstleneceği yeni dizinin genç oyuncu kadrosunun ağırlıkta olacağı söyleniyor.

Hilal Saral'ın Kıvanç Tatlıtuğ'un başrol oynayacağı Çarpışma dizisini yöneteceği konuşuluyordu.Son haberlere göre Çarpışma dizisini son olarak İçerde dizisinde yönetmenlik yapan Uluç Bayraktar'ın yönetmesi bekleniyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Umarım ufak tefek cinayetler gibi kaliteli ve avrupai bir dizi olur. Ve de keşke ay yapım tatlı küçük yalancılar dizisini yeniden uyarlasa. Süper olurdu

Uluç Bayraktar Çarpışma için daha iyi,Hilal Saral entrika dizileriyle dönmeli

Stara baris arducla dizi cekio ay yapim starin dizisi olur Uluc Bayraktarda Hilal Saralda efsane isimler bu sezona yine ay yapim damga vurcak

Zaten Çarpışma dizisi bence Hilal Saral'a uygun bir dizi değildi yönetmenlik açısından ama ben şahsen Uluç Bayraktar'ı da başarılı bulmuyorum. Ne Ezel'de ne de İçerde'de harikalar yaratmadı yani, oyunculukların ve hikayenin başarısı bizi etkiledi. Halbuki yönetmenin de kendinden bir şeyler katabilmesi gerekirdi, onu çok yapabildiğini düşünmüyorum.

Haberi okuyunca aklıma MedCezir geldi benim de, inşallah onun tadında güzel bir gençlik dizisi olur. Dramı, gençliği, komedisi olan diziler özledik.

Puhutv için bir gençlik dizisi vardı o ay yapım mıydı acaba ???

Sen bunu da beğenmiyon marul
@Aserat rönesans tablosu gibi

Ekli dosyayı görüntüle 61271
Sadece sağ taraf öyle.

Sinem koballi diziyi beğenmek
((( marul saçları içe uzamış beynini sarmış düşünemiyor bu
((( @Çiğdem- @mrt-06 @Dosi @Bully
Ben beğenerek izlemiştim çatla.

Boş yapma
Analar ve Anneler ilk bölümü iyiydi sonra berbatlaştı
Kapasitene fazla gelmiştir.