Ay Yapım'dan Yeni Dizi: Tutku Oyunları

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
s-29e853d9cd88f2d1a6ddc74f80e4f0c2a576e20d.jpg

Ay Yapım'dan yeni dizi!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu'nun kaleme aldığı ve kod adı 'Tutku Oyunları' olan dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Henüz kanalı ve oyuncu kadrosu netleşmeyen dizi, bir anne ve kızının aynı adama aşık olmasını konu alıyor.

Tutku Oyunları, yeni sezonda!

Kaynak: Televizyon Dünyası

• Beğendim
Reactions: Angelica
Rtük'ün artık bu işe bir el atması lazım. Bu ne kadar iğrenç bir konu böyle. İnşallah bu dizi rafa kaldırılır. Oldu olacak kız babasına aşık olsun. Gerçi annesinin bir adama aşık olup evlenmesi demek, o adam o kızın üvey'de olsa babası demek.

Gördüğüm en farklı senaryo çok düşünülmüş gibi görünüyor. Woaaw diyorum

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Sezonun en sürpriz işlerinden birisi olur bence hikayesi ve kadrosu iyi kurulursa. Merakla bekliyorum. :Z

Umarım kanalı FOX olmaz, olursa cumaya koyar harcar bu diziyi rahatlıkla.

Daha yeni RTÜK halkı kötü etkileyecek yapımlar konusunda uyarı vermişken kör göze parmak misali olmuş.

Çok izlenir ama aynı zamanda da çok eleştirilir. Ayrıca bu tür dizileri/filmleri izleyip etkilenen kişiler varsa bence o kişiler nefis terbiyesi almamış anormal kişilerdir. Yani normal bir birey Aşk-ı Memnu izledi diye yengesine yan gözle bakmaz veya yengesine yan gözle bakmayı normalleştirmez. Sadece çocuklar olumsuz etkilenebilir, burada da çocuğuna her önüne geleni izlettiren ve bunu kontrol edemeyen aileler suçludur.

Bu arada Fatma Girik ve Hülya Avşar aynı konuyu işleyen bir filmde rol almışlardı anne-kız olarak.