Bizde daha yakın tarihe çekerler 60'lar 70'ler falan.1900'leri beceermiyoruzKurt Seyitte gördük
Bizde daha yakın tarihe çekerler 60'lar 70'ler falan.1900'leri beceermiyoruzKurt Seyitte gördük
Dönemse ya atv yada kanal DBizde daha yakın tarihe çekerler 60'lar 70'ler falan.Dedikoducu Çocuk da kanal için Star dedi umarım doğru çıkar.
AyYapım yine bayağı projesi olacak herhalde. Son zamanlarda en çok dizi çıkaran yapımcı olabilir. Düşündüğü isimler cidden çok iddialı.
Ay Yapım-ATV olayı Şahin Tepesi'den sonra tarih olmuştur diyorum zaten iki tane dönem dizisi olacak orada.Dönemse ya atv yada kanal DBunlarda tutuyor daha çok
BZÇ'den dolayı star olur. Kanallar dönem işi arıyordur fellik fellikAy Yapım-ATV olayı Şahin Tepesi'den sonra tarih olmuştur diyorum zaten iki tane dönem dizisi olacak orada.Kanal D de olmayacağına göre ya Star ya Show.
Zaten şu durumda en çok Star'a lazım diğer kanallar idare edebilir.BZÇ'den dolayı star olur. Kanallar dönem işi arıyordur fellik fellik
Neyse dönem olursa bakarım ama dediğim gibi 60-70-80'ler filan olursa daha iyi olur
Bunun haberi çıkmış mıydı, benim haberim var bundan.Netflix'teki Fransız dizisinden uyarlamaymış. Ay Yapım da taktı Fransız işlerine.
Bence de çünkü risk alıp kendileri değil uyarlama almışlar.Bu dizi ile birlikte sezon içerisinde toplam 4 dizisi olacak. En son Zemheri'yi yaptı, tutmadı. Ama ben hazırladığı bu iki dizinin de tutacağını düşünüyorum.
BZÇ haricinde başka ne var?Zaten şu durumda en çok Star'a lazım diğer kanallar idare edebilir.Maşallah her yerde en az bir dönem dizisi var bir de sektör battı diyorlar.
Bence de çünkü risk alıp kendileri değil uyarlama almışlar.
B*rsen bir şey demedi de adından anlaşıldı sanırım.Bunun haberi çıkmış mıydı, benim haberim var bundan.
ATV'de Maraşlı, TRT'de en az 3 dizi, BluTV'de Yeşilçam dizisi, Netflix'te Pera Palas vs.BZÇ haricinde başka ne var?
Bunun haberi çıkmış mıydı, benim haberim var bundan.
Blu ve Netflixi boşverB*rsen bir şey demedi de adından anlaşıldı sanırım.
ATV'de Maraşlı, TRT'de en az 3 dizi, BluTV'de Yeşilçam dizisi, Netflix'te Pera Palas vs.Şimdi sayınca o kadar çok olmadı sanki ama unuttuklarım olabilir.
Yabancı bir siteden bakmıştım şimdi aklıma geldi.B*rsen bir şey demedi de adından anlaşıldı sanırım.
ATV'de Maraşlı, TRT'de en az 3 dizi, BluTV'de Yeşilçam dizisi, Netflix'te Pera Palas vs.Şimdi sayınca o kadar çok olmadı sanki ama unuttuklarım olabilir.
Aynen.Blu ve Netflixi boşverAYşe teyzemin eline kumanda aldiğinda karşisina cıkcak olan yapımlari söyleMAraşlı dönem mi hala
O zaman aç konusunu da öğrenelim.@Aserat çok geriden geliyorsun dizinin senaristini bile öğrendim ben
Biliyordum canım @denizz19 söyledi.Netflix'teki Fransız dizisinden uyarlamaymış. Ay Yapım da taktı Fransız işlerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?