Ay Yapım'dan Yeni Bir Komedi Projesi Daha!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1413208458.jpg

Atv ekranlarında yayınlanan Karadayı, Kara Para Aşk ve Star Tv ekranlarında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura ile Medcezir dizilerinin yapımcısı Ay Yapım yeni dizi hazırlığında.

Kanal D için 5 Kardeş dizisini hazırlayan başarılı yapım firması, yeni bir “Komedi” türü dizi projesi için kolları sıvadı. Diziyle ilgili ilk bilgiler Küçük Ağa gibi bir proje olacağı.

Ay Yapım'ın ser verip sır vermediği bu proje ile ilgili detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor..

Eyvahlar olsun Ay Yapım'da modaya ayak uydurdu ve böyle basit işlere giriyorsa dizi sektörünün sonu geldi demektir. :(

Ay yapim bi yilda 10 dizi yapacak ve 1. Olacak anlasilan :(

Ah Neriman daki çocuk oyuncunun oynayacağını duymuştum bende, başarılar :)

Doğru olduğunu düşünmüyorum.

Ay Yapım zaten Burak Özçivit'li diziyi ve Beş Kardeş'i hazırlıyor. Bu da bu sezon için 7.dizisi oluyor. 😱

Ay Yapim her sene ayni hatalari yapiyor. En fazla 3 diziyi kaliteli bir sekilde sunacagina, gidip daha fazlasini istiyor.

Başlığı görünce sevindim ama Küçük Ağa tarzı bir iş deyince şaşırdım. Ay Yapım komedi de çekmeli, hep dram, aksiyon, aşk tarzı diziler olmazdı ama Küçük Ağa benzeri bir dizi imajını zedeleyebilir. Yine de diğer gelişmeler gelmeden net bir yorum yapmak istemiyorum. :)

Ay yapım ve komedi çok zıt. Ben yüzüstü kalacağını düşünüyorum komedi dalında.:A AMa Ece Yörenç'e belli olmaz tabi.:F

noldu @Forumdashküçük ağa gibi bir proje :F medcezirle dizilerinin kitlesini 20 yaş altına düşürdü şimdi 10 yaş altı geliyi :A

Mesajım silinmiş kim sildi acaba? Neyse yine yorum yapayım yalan haber hiç inandırıcı gelmedi bana.