Ay Yapım'dan YALAN Haberlere Açıklama

Başarılı olur görecez bakalım diziden anlıyorlar mı.

bence hakan değil de karısı gelse süper olur ama o zaman çiğdem diziyi bırakır
Karısıda gerçekten güzel ama gelmez heralde birde sorıyımmı dizi 70 ülkeye satılmışmı Tekden filmin sahibinin kardeşi dizinin 60 ülkeye satıldığını söylemiş cidden inanmassın sen.

bence hakan değil de karısı gelse süper olur ama o zaman çiğdem diziyi bırakır
Diziye Şebnem Bozoklu gelirse izlersin.

diziye demet gül gelsin ulan istanbuldaki maşuka yani ertuğrulla güreş tutsunlar

Herkes Ardadan ayrılmasaydın Shakirayla elti olacaktın diye konuşuyor.

Birde bugün dalga geçildiğinden dolayı Instagramda fotoğrafını silmiş, annesi dava açacakmış.
ayoll kızzz en büyük yere kapak attı kenan imirzalıoğlu nun yanında o kafa kafada neymiş

türkiyede kenan üstünde adammı varmış sinem çok iyi yere kapak attı malesef kandırdı kenanımı

ayoll kızzz en büyük yere kapak attı kenan imirzalıoğlu nun yanında o kafa kafada neymiş

türkiyede kenan üstünde adammı varmış sinem çok iyi yere kapak attı malesef kandırdı kenanımı
Ardanın milyon dolarları var Sinem akıllı olsaydı Ardayı bırakmazdı.

Ardanin kariyeri 5-6 yıl sonra pert olcak ama.
@Çiğdem- in kenaniysa ölene kadar oyunculuk yapıp 100 binleri götürebilir yani kenan daha kârlı olur 😉
Adamın parası bitmez serbest kalma bedeli 125.000.000 euro yıllık 6. milyon euromu ne alıyor Kenanın kaç katı artık sen düşün.😉

Adamın parası bitmez serbest kalma bedeli 125.000.000 euro yıllık 6. milyon euromu ne alıyor Kenanın kaç katı artık sen düşün.😉
O serbest kalma bedelini madrid aldi ama

Ne kadar para alırsa alsın su anda en doğru tercih kenan.Ben olsaydım geleceği olan birine giderdim 😉