Ay Yapım'dan Yılın Bombası Geliyor

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Sinematelevizyonliftstle.com'un haberine göre prestijli dizilere imza atan Ay yapım, önümüzdeki sezon için Türkiye'nin çok sevilen iki oyuncusu ile adından söz ettirecek bir projeye hazırlanıyor. Geçen sene yaptığı sürpriz evlilik ve ardından ikizlerini dünyaya getiren Tuba Büyüküstün ile anlaşma yapıldığı, partnerinin ise Kenan İmirzalıoğlu olacağı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz yıllarda NTV televizyonunda Otizm ile ilgili sosyal bir proje programında bir araya gelen Tuba Büyüküstün ve Kenan İmirzalioğlu'nun hayranları sosyal medya ve forumlarda onları aynı projede görmek istediklerini dile getirmiş, bu yönde bir çok yapımcıya da mesajlar göndermişlerdi.

dedikodudan ibaret bir haber:))) transfer haberlerine benziyor 40 da biri doğru çıkar :)))

Bence doğru çünkü twitter'da bir tv eleştirmeni dün isim vermeden bu haberi yazmışdı.Eğer haber doğru çıkarsa Kenan ve Tuba yeni sezonda yakar geçerler :)

Bence doğru çünkü twitter'da bir tv eleştirmeni dün isim vermeden bu haberi yazmışdı.Eğer haber doğru çıkarsa Kenan ve Tuba yeni sezonda yakar geçerler :)

vallahi böyle bir proje olsa bende izlerim özellikle kenan imirzalıoğlu varsa kesin izlerim, ama inandırıcı gelmiyor haber keşke doğru olsa gelecek sene beren yok kaliteli dizi arıyordum izlemek için... berenin boşluğunu tuba dolduramasada idare eder:))

sorun şurda tv eleştirmeni niye ismini vermemiş demekki kendisi bile inanmıyor kendi haberine :))

berenden sonra tuba da bir kenan buldu demek :))))) ismimi degistiriyorum kenan yapacam :))))))

Haberin doğruluk payı çok yüksek bence ve inş. dizi kanal d'de olur

destere Tuba'yı izlemeye başladıktan sonra Beren'in adını bile anmazsın daha:D ayrıca o tv eleştirmeni çıkan bu haberlerle yine twitter'ına bahsettiğim dizi ve ikili buydu twitini atmış
Tuba&Kenan çiftini bekleyen binlerce kişi var bu dizi baya ses getirecektir

kenanin ay yapima yapacagi dizisi atv yayinlanacagini ay yapim aciklamisti

Valla Tuba&Kenan aynı dizide olsunda kanal filan fark etmez :) iki starın olduğu bir dizi her şekilde izlenir

Haberin doğruluk payı çok yüksek bence ve inş. dizi kanal d'de olur

destere Tuba'yı izlemeye başladıktan sonra Beren'in adını bile anmazsın daha:D ayrıca o tv eleştirmeni çıkan bu haberlerle yine twitter'ına bahsettiğim dizi ve ikili buydu twitini atmış
Tuba&Kenan çiftini bekleyen binlerce kişi var bu dizi baya ses getirecektir

beklentilere göre olmuyor bu işler berenle kenan dizi çevirse 40 reytingi görür ama çevirmiyorlar tuba ile kenan çevirse dizi 10 reyting alır.. ama sanırım bu haberde doğru değil .. hem ben tubayı daha önce gönülçelendede ıhlamurlar altındada izledim öyle pekde ahım şahım bişey değil vasatın üstü diyebiliriz

beklentilere göre olmuyor bu işler berenle kenan dizi çevirse 40 reytingi görür ama çevirmiyorlar tuba ile kenan çevirse dizi 10 reyting alır.. ama sanırım bu haberde doğru değil .. hem ben tubayı daha önce gönülçelendede ıhlamurlar altındada izledim öyle pekde ahım şahım bişey değil vasatın üstü diyebiliriz

Amma abarttın sende ne 40 reytingi bu dizi olursa yeni sezonun en çok izlenen dizisi olacağı kesin reyting oranları baya yüksek olacaktır.Birde Kanal D'de olursa ezer geçer

Eger boyle bir sey gerçeklesirse dizi reyting rekorlari kirar.. 15 hatta 20 reyting alabilir ve Kanal D'de yayinlanir..

tuba arap camiyasinda cok tutuldugu icin atv ay yapima tubayla calisin baskisi gelmistir. dizi atv de olmasa bende bastan uydurma derdim