Ay Yapım'dan Netflix'e Yeni Bir Film Daha!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,742
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Ay Yapım'dan Netflix'e yeni bir film daha!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak'ın oturacağı ve senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı filmin hazırlık çalışmaları titizlikle devam ediyor.

Dijital dizi-film platformu Netflix'te yayınlanacak olan filmin başrolünde ise son olarak 'Aşıklar Bayramı' filminde oynayan başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yer alacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Ne zaman tv de görecez acaba Kıvançı ya

Umarım farklı bir film olur

Kıvanç varsa sorgusuz sualsiz izlenir.

Netflix ile yapılan dizi hala yayına girmedi onun üstüne 1 tane film çekti şimdi 1 tane daha yapıyor ama hiçbir için ne zaman yayına gireceği dair haber yok.

Ben dijital için yapılan filmleri boşuna kürek çekmek olarak görüyorum. Şu ana kadar hangisi büyük bir ses getirdi ve ya izlendi? Diziler bi nebze neyse de, filmler için verilen emeğe yazık.

Ben dijital için yapılan filmleri boşuna kürek çekmek olarak görüyorum. Şu ana kadar hangisi büyük bir ses getirdi ve ya izlendi? Diziler bi nebze neyse de, filmler için verilen emeğe yazık.
Haklısın, değmiyor. Kağıttan Hayatlar adlı filmi merak etmiştim Ekşi'de yorumlarını okuyayım dedim çoğu izleyicinin olumsuz yorumu var zaten okuyunca daha izlemek istemedim. Yani diyeceğim para israfı. Çoğu saçmalıklar ile dolu.

Reactions: Ahmed
Bu kadar çok şey yapmak yerine adam akıllı 2-3 dizi yapsalar daha çok para kazanırlar. Son sezonlar bir sürü saçma dijital film/dizi yapıldı, amma hepsi birkaç gün konuşulup unutuluyor.

Reactions: EmreCan
Harika haber.
Kıvanç'ın Ece Yörenç'li TV dizilerinden sıyrılıp böyle farklı ve iyi isimlerle çalışmasına çok seviniyorum.
Önce Yakamoz'la Tolga Karaçelik, sonra Aşıklar Bayramı ile Özcan Alper şimdi de Onur Saylak ve Hakan Günday.

Bu arada OGM Kıvanç'la anlaşınca Beren gibi Ay Yapım'dan kopar sandım ama bu film tezimi çürütmüş oldu.

Reactions: Gizmen
Netflix için ünlü isimlerle anlaşılıp film yapılmasını anlayamıyorum. Karşılığını verebiliyor mu acaba. Gişede 1 milyon civarı izlenmeyi geçmesi muhtemel filmlerin Netflix`te gösterime girmesi ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Kadın başrol oyuncunun Funda Eryiğit olduğu konuşuluyor internette.