Ay Yapım'dan 60 Dakikalık Dizi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
kerem-catay-00.jpg

MediaCat dergisinin Şubat sayısına konuşan Ay Yapım'ın Ceo'su Kerem Çatay Ay Yapım'ın yeni projelerini açıkladı.Yeni sezon için 60 dakikalık bir dizi hazırlığında olduklarını da açıklayan Çatay'ın açıklaması şu şekilde

Önümüzdeki dönem projeleriniz neler?

Bu sezon, Beyaz Gece adlı dizimiz başlayacak. Eylül’de de yeni projelerimiz olacak. 60 dakikalık bir dizinin hazırlığı içindeyiz. Bir süredir ekranlara ara veren Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alacağı projeyi de hayata geçiriyoruz.

Son dönemde dizilerin reyting yüzünden erken final yapması hakkında da konuşan Kerem Çatay 'Ben buna çok objektif cevap veremeyebilirim. Sonuçta bu da ticari bir ilişki. Bir kanalın zararına rağmen sineye çekme kararı bizim bazen iş adamı olarak bazen de duygusal olarak beklediğimiz bir durum ama hayatın gerçeği, zarar ediyorlarsa da bir yere kadar edebiliyorlar. Burada orta ve uzun vadede ortak iyilik için belli bir standart getirmemiz lazım. Belli bir bölüm sayısını görmek lazım. Finalsiz bitirmek o işin içindeki herkes için bir problem. Birtakım kanallar, yayıncılar artık bunu yazılı olmayan bir kural haline getirdiler, bir standart oluşuyor sanki. Ama günün sonunda şöyle bir şey var; bu ticari bir faaliyet, televizyon kanalı da ticari bir firma, eğer gerçekten zarar ediyorsa sineye çekmesini beklemek biraz naiflik olur.

Kenan İmirzalıoğlu dizi süreleri azalmazsa dizi yapmam demişti 60 dakikalık dizi Kenan için hazırlanıyor bence :)

kenana 60 dk lik dizi yaparlarsa 100 bin haberi yalan olur :D 2 reklam jkuşağına o ka vermezler:)

Bu 60 dakikalik dizi kenan icin ya tubada buna kanip kabul etmez insallah :T:

Umarım o 60dk'lık dizi Kenan içindir. Sonuçta Kenan hem izleniyor hem de yurtdışı satişi garanti isim. Ergenokoncular Kıvanç'a dizi yapıyormuş. Ece-Melek Kenan'a yaparsa Ezel tarzı olacaktır(en azından bundan eminim):Z Polis mi olsa bu sefer(b) karısı ölmüş filan:A Karadayı'daki dedektifciliği gayet iyiydi özellikle ilk sezon şahaneydi:bhr: Neyse bekliyorum işte:love1:

Bu arada Analar ve Anneler için konuşmuş sanırım. Şimdi o dizi atvde mi olacak? Ses getiren başrol seçemediklerine göre mart filan başlar(b) Yeteri çrşmbaya alsınlar Perşembeye yine gelsinler yada cuma çok iyi gün:J

Umarım o 60dk'lık dizi Kenan içindir. Sonuçta Kenan hem izleniyor hem de yurtdışı satişi garanti isim. Ergenokoncular Kıvanç'a dizi yapıyormuş. Ece-Melek Kenan'a yaparsa Ezel tarzı olacaktır(en azından bundan eminim):Z Polis mi olsa bu sefer(b) karısı ölmüş filan:A Karadayı'daki dedektifciliği gayet iyiydi özellikle ilk sezon şahaneydi:bhr: Neyse bekliyorum işte:love1:

Bu arada Analar ve Anneler için konuşmuş sanırım. Şimdi o dizi atvde mi olacak? Ses getiren başrol seçemediklerine göre mart filan başlar(b) Yeteri çrşmbaya alsınlar Perşembeye yine gelsinler yada cuma çok iyi gün:J
Yurtdisi garanti satisi komik olmus iyi espri :A

60 dakikalık yeni dizi polisiye türü olacak, kanalı hazır senaryosu hazırlanıyor. Bunu da ilk benden duyun :F

Tutmayan diziler ile ilgili kesin Kösem için konuşmuştur, malum adamın evinin karşısına dev Kösem posterleri astırdılar haliyle hırslanmıştır :D

Yurtdisi garanti satisi komik olmus iyi espri :A
Kösem başladı eziyete katlanmak için ne içtin de hala burda takılıyon?

60 dakikalık yeni dizi polisiye türü olacak, kanalı hazır senaryosu hazırlanıyor. Bunu da ilk benden duyun :F

Tutmayan diziler ile ilgili kesin Kösem için konuşmuştur, malum adamın evinin karşısına dev Kösem posterleri astırdılar haliyle hırslanmıştır :D
Bak @xemrexxx senaryoyu tutturdum:A bi Kenan mı olacak belli değil:F

Kösem başladı eziyete katlanmak için ne içtin de hala burda takılıyon?

Bak @xemrexxx senaryoyu tutturdum:A bi Kenan mı olacak belli değil:F
Kenan olmaz bence, çünkü bu dizi PT-2'de olur PT-1'lik bir dizi olacağını sanmıyorum. Kenan'a 60-90 dakikalık bir dizi hazırlarlar fiyatını arttırmak için oynamayacağım dedi :D

Kenan olmaz bence, çünkü bu dizi PT-2'de olur PT-1'lik bir dizi olacağını sanmıyorum. Kenan'a 60-90 dakikalık bir dizi hazırlarlar fiyatını arttırmak için oynamayacağım dedi :D
60dklık yapmazlarsa 60dklık sahnesi olur:X çözüm çook:F umarım bu 60'lıkta oynar. Tvden takip edemezsem bile netten takip ederdim.

İyy neyse ben tv ye donuyom reklamda gelirim.ss
Neyse diyip kaçamazsın:A o reklam arası lafını açıkla:F

Umarım tutar, dizi süreleri kısaldıkça senaryo ve kurguda kalite buram buram artacaktır. Eğer Ezel düzeyinde bir iş çıkarsa hele, umarım işi kuru romantizme ve yakışıklı erkekler güzel kızlar klişesine vermezler. Gençlik dizisi veya komedi dizisi olursa yazık olur, Ezel gibi olsun.

60 dakikalık işlerin artması çok güzel, umarım devamı gelir bu durumun. :)

Bekliyoruz projeyi ve detaylarını bakalım. :)

Umarım çok çok başarılı olur da diger kanallara örnek olur.