Ay Yapım Tuba Büyüküstün'ün Partneri İçin Bu İsimde Israrcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Ay Yapım'ın Star Tv için hazırladığı başrolünde Tuba Büyüküstün'ün olacağı 20 Dakika dizisinin erkek başrol oyuncusu için Timuçin Esen isminde ısrarcı Timuçin Esen'in şu sıralar yeni bir albüm hazırlığında olduğu albüm bitmeden de hiçbir diziyi kabul edemeyeceğini bildirmesi üzerine Ay Yapım beklemeye başladı.Role Timuçin Esen'in çok uygun olduğunu düşünen yapım şirketi Timuçin Esen'le görüşmelerini sürdürüyor.Esen'inde projeyi çok beğendiği albüm hazırlıklarından sonra Ay Yapım'a imzayı atacağı konuşuluyor

Bence yakışmaz. Başka biri olmalı

Bu dizi tutmaz

Bence çok doğru bir isim olur.Dizi aksiyon hattından gidecek Timuçin Esen bu tarz bir işde çok iyi olur..
Ayrıca bugün hürriyet'e verdiği röportajda dizi için açık kapı bırakmış

Oyunculuğa müzik için mi ara verdiniz?
- Bir albüm için ciddi bir süreçten geçiyorsunuz. İkisini birden yapmak zor, kendiliğinden öyle bir ara verildi.
Şimdi bir dizi projesi var mı?
- Olabilir, bazı projeleri görüşüyoruz ama kesinleşmiş bir şey yok. Yeni albüm çıktıktan sonra bir sürü şey yapılabilir. Şimdi yeni şarkıları prova ediyoruz. Stüdyoya girmek üzereyiz.

Bence Tuba'nin yanina yakisacak daha iyi birisi olabilir düsüncesindeyim..

Seçkin Özdemir bence daha iyi bir seçim olur. Hem bu sayede adını daha da duyurmuş olur

Seçkin Özdemir basrol olarak yetersiz bir isim bence.
Herkesin yetersiz olduğu bi dizi illiakı vardır. Tuğba ve ya Beren de doğuştan yeterli isimler olmadılar
Yeterli isim dizi fazlaca sevildikten sonra fenomen haline gelir.

Herkesin yetersiz olduğu bi dizi illiakı vardır. Tuğba ve ya Beren de doğuştan yeterli isimler olmadılar
Yeterli isim dizi fazlaca sevildikten sonra fenomen haline gelir.

Bu dönemde artik zor maalesef..

vaybe bu kadar ısrara ragmen tubayı kabul etmemiş hala tuba ne hale düşürdü ay yapım yahuu
))))

Aman Hırsız-Polis'den başka dizisi var mı bu adamın? Ben orda da pek beğenmezdim kendisini o kadar itici....Tuğba+Timuçun 12shr...

Aman Hırsız-Polis'den başka dizisi var mı bu adamın? Ben orda da pek beğenmezdim kendisini o kadar itici....Tuğba+Timuçun 12shr...

Gurbet Kadini.. Erler Film'e ait bir diziydi, Show Tv'de ekrana geliyordu.. Basroller: Meltem Cumbul, Fatma Girik..

75 bölüm sürmüstü.

Timuçin Esen'in oyunculuğu kimse de yok bence
Çok başarılı
O oynarsa izlerim ama tek Tuba için izlemem

Gurbet Kadini.. Erler Film'e ait bir diziydi, Show Tv'de ekrana geliyordu.. Basroller: Meltem Cumbul, Fatma Girik..

75 bölüm sürmüstü.
Yine aynı yapım olan Gurbet Kadın'ından birisi olan Fatma Giriğ'in en yeni dizisi en sıcak en taze dizisi Babalar ve Evlatlari yayından kaldirildi...Geçen sene ekrana dönen ama tutmayan başrolunu Meltem Cumbul'un oynadiği Nuri dizi'de yayından kaldırıldı...

Burdan çıkan sonuç ne mi? Eskiye rağbet olsaydı bit pazarina nur yağar mıydı neydi öyle bişeydi...

Bence iyi bir seçim.Severim Timuçini

Daha önce adı geçen Seçkin Özdemir ve Burak Özçivit Tuba tarafından veto yemiş.Tuba için erkek başrol oyuncusuda çok önemli Timuçin Esen çok başarılı bir oyuncu Hırsız Polis ve Gönül Yarası'ndaki performansı çok başarılıydı
Timuçin konusunda tek sorun Timuçin'in albüm hazırlığında olması inş. bir orta yol bulunur ve Timuçin Esen'i bu dizide görürüz

eskiden önemli değildi hiç başarısı olmayan kişilerle bilem baş rolü paylaştı. evlendikten sonra erkek seçer oldu acaba bu seçimde tubadan çok onurun seçimi olmasın
))))

Tuba mi istememis yani Seçkin ve Burak'i ? Ve Timuçin'i mi istemis ?

tuba türkiyemizin medarı iftiharı bir "oyuncu" olduğu için kimseyi kabul etmiyorç seçkinle burağı başrol için kabul etmemiş
)))))))

Öyle duydum ben Ay Yapım Seçkin Özdemir'e teklifde bulunmuş ama Tuba istememiş bu partner konusu yüzünden de Tuba'nın imza atması baya sarktı.Haklıda bence ne Seçkin nede Burak olmazdı.Timuçin hem oyunculuk hemde fiziksel olarak Tuba ile daha uyumlu olacaktır

- - - Ekleme - - -

eskiden önemli değildi hiç başarısı olmayan kişilerle bilem baş rolü paylaştı. evlendikten sonra erkek seçer oldu acaba bu seçimde tubadan çok onurun seçimi olmasın
))))

Tuba için partneri her zaman önemli bir etkendi onun eski röportajlarına bakarsan bunu görebilirsin bir projede ilk bakacağım unsurlar senaryo yönetmen ve oyuncu kadrosu özellikle birlikte rol alacağım kişiler benim için önemli demişdi yani bunun evliliği ile hiçbir ilgisi yok