Ay Yapım Bir Gün Tamamı Orjinal Bir İş Yapacak Mı?

Ay Yapım Tamamı Kendine Ait Bir Dizi Yapabilecek Mı?

• Kullanılan toplam oy
    4
Uyarlama muyarlama adamlar yıllardır ekranları kaliteye boğuyorlar. Kanal D'den bir ellerini çektiler kanal ne hallere geldi. En başarılı yapım şirketi Ay Yapım'dır kesinlikle.

Uyarlama muyarlama adamlar yıllardır ekranları kaliteye boğuyorlar. Kanal D'den bir ellerini çektiler kanal ne hallere geldi. En başarılı yapım şirketi Ay Yapım'dır kesinlikle.
romanlardan uyarlananları bilmem ama yurtdışından uyarlananlarda d yapımdan farksızlar

gerekçelerini okuyunca ben de benzettim devamı var mı bilemiyorum izlemek gerek ama karadayı izleme listemde 988. sırada ilk 5 e giremezse izleme şansım yok

ne alakası var konuyla?
Neresi Prison Break'e benziyor

Alakası şu:Sen beni total ettin Karadayı ve Medcezir izlemekle bende senin totalleştiğin kadar totalleşmedim diyorum. Daha o seviyeye inmem için Pis yedili ve Alemin Kralini izlemem gerek diyorum

Neresi Prison Break'e benziyor

Alakası şu:Sen beni total ettin Karadayı ve Medcezir izlemekle bende senin totalleştiğin kadar totalleşmedim diyorum. Daha o seviyeye inmem için Pis yedili ve Alemin Kralini izlemem gerek diyorum
o ikisini birlikte kim izlemiş ki
hala alaka yok

Ellerine sağlık tüm raporları ortaya dökmüşsün..bence yapabilir belki zamanla

romanlardan uyarlananları bilmem ama yurtdışından uyarlananlarda d yapımdan farksızlar
Son ve 20 Dakika'yı kast ediyorsan doğru ama yıllardır efsane uyarlama işleriyle hep konuşuldu, rekorlar kırdı adamlar. Böyle tutturmak varken orjinal işlere yönelmek de zor geliyor tabii, gerek de yok bence fazla.

Bence dizi uyarlamalarının en güzelini Ay Yapım yapıyor.

Son ve 20 Dakika'yı kast ediyorsan doğru ama yıllardır efsane uyarlama işleriyle hep konuşuldu, rekorlar kırdı adamlar. Böyle tutturmak varken orjinal işlere yönelmek de zor geliyor tabii, gerek de yok bence fazla.
ezel,medcezir vb.
senayo oalrak tek kendilerine ait olan son var sanırsam son zamanlarda

Ezel efsane bir dizidir neyini beğenmiyorsun ki?
Medcezir de çok başarılı gidiyor.
uyarlamak için çok yanlış bir eser seçtiler gerçi uyarladıkalrı da kabul etmiyorlar ama neyse
monte cristo yu 50 kere dizi-fikm olarak uyarlamışalrdır onlar içerisinde en iyi ilk 3 te değildir ezel bence

uyarlamak için çok yanlış bir eser seçtiler gerçi uyarladıkalrı da kabul etmiyorlar ama neyse
monte cristo yu 50 kere dizi-fikm olarak uyarlamışalrdır onlar içerisinde en iyi ilk 3 te değildir ezel bence
Valla ilk 3'ü bilmem de Ezel yayınlandığı döneme damgasını vurmuştur. Herkes Ezel izliyordu, Ezel konuşuyordu yayınlandığı dönemde. 2.sezonun sonlarına doğru bozdu biraz sadece.
Ezel'i beğenmemek bana haksızlık olur gibi geliyor sanki.

keşke tudors gibi oalydık henry 50 dk lik 39 bölümde sülümanın 120 dk den 117 bölümde götürdüğünden daha fazlasını götürdü

ayrıca haberi yapan Türk karşıtı zaar Tudors ta da my de de sarayda göğüsler fora dışarı çıkınca tedbili kıyafet

Valla haberi yazanın ne görüşte oldugu beni ilgilendirmez. Turbanlı Tudors diye satılıyormuş dedim "inanmadın" ben de gösterdim haberi

Ay yapım'ında çakması o zaman
Var mı? YOK
ezel i izinsiz senaryolaştırdıklarını senarsit kabul etti susturdular sonra adamı
kuzey güney zaten araklama diyeceğim artık kuzey-nurten-sami karakterlerinin tipini bile değiştirmemişler
birinin kuaför birinin fırıncı olmasını saymıyorum bile orjilinde de

Ay yapım çok çok başarılı bi yapım. Fatmagüle kadar her dizisi çok başarılıydı keza fatmagülde. Ama yapım şirketi kuzeyle durakladı. 20 dakika tam hayal kırıklığı yarattı zaten ay yapım imajına. Karadayı da totelleşti ve aşırı ses getiremediği için, son 3 yıldır duraklama görüyorum yapımda. Med cezir zaten balarılı değil kesinlikle, sırf oyuncu popülaritesinden yararlanılıyor. Yani senaryoda bi farklılık yok.
ne yakan söyliyim ay yapımdan şöyle aşkı memnu, fatmagül tarzı bişeyler bekliyoruz artık..