Ay Yapım 'Beverly Hills, 90210'u Ülkemize Uyarlıyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,695
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
MV5BMDlhODg2ZTMtMDJmZi00YWYzLTllOGYtNjhlODA1NDliNTc0XkEyXkFqcGdeQXVyMjczOTU2NTI@._V1_.jpg

Ay Yapım 'Beverly Hills, 90210'u yeni sezonda ülkemize uyarlıyor!

Bu sezon 'Üç Kuruş', 'Baba', 'Oğlum' ve 'Yargı' dizilerini izleyici ile buluşturan Ay Yapım, 1990 - 2000 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanan 'Beverly Hills, 90210' adlı dizinin haklarını satın aldı.

Daha önce 'Evimiz Hollywood'ta adı ile ülkemizde yayınlanan dizi; Beverly Hills’te yaşayan bir grup lise öğrencisinin üniversiteye ve yetişkinliğe adım atma sürecini konu alıyordu.

Güzel olabilir böyle yapımları seviyorum.

Bir gençlik dizisi daha geliyor mu diyelim? :Z

Garanti izleyeceğim bir iş olur, merakla bekliyoruz. :bhr:

Niye herkes gençlik dizisi yapmaya başladı birden. :A Gerçi star isimlerin peş peşe dijitale kaçtığını düşünürsek televizyonda çalışacak ekran yüzü bulmanın yolu no-name isimleri parlatmaktan geçiyor mantıklı olabilir. :D

Niye herkes gençlik dizisi yapmaya başladı birden. :A Gerçi star isimlerin peş peşe dijitale kaçtığını düşünürsek televizyonda çalışacak ekran yüzü bulmanın yolu no-name isimleri parlatmaktan geçiyor mantıklı olabilir. :D
Çok mantıklı bir şey yazmışsın ama hiç kimsenin bunu düşünerek gençlik dizilerine döndüğünü sanmıyorum. :A

Gençlik dizisi eksiği olduğunu geçen gün arkadaş arasında konuşurken demiştim. Şu sıralarda böyle şeyler izleme isteğim var. Umarım güzel şeyler olur.

Ay Yapım yapıyorsa en kalitelisini yapar her şeyin. Bekliyoruz gelişmeleri.

90'lar versiyonunu mu işleyecekler yoksa 2010larda mı çekileni mi? 90'lar olursa harika olur ama 2010 olacaksa aşk101'den öteye geçemez!!!

90'lar versiyonunu mu işleyecekler yoksa 2010larda mı çekileni mi? 90'lar olursa harika olur ama 2010 olacaksa aşk101'den öteye geçemez!!!
İki ayrı versiyonu mu varmış? :A Günümüzü işlerler bence, gerçi hiç dönem dizisi tadında bir gençlik dizisi izlemedik. Yapılırsa ilgi görür.

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
İki ayrı versiyonu mu varmış? :A Günümüzü işlerler bence, gerçi hiç dönem dizisi tadında bir gençlik dizisi izlemedik. Yapılırsa ilgi görür.
Evet 2 ayrı dönem var:X 90'larda çekileni için Kavak Yelleri ondan arak filan diyorlardı bir döenem:X
https://eksisozluk.com/entry/13310844
]https://eksisozluk.com/entry/13354464

ilk aramada karşima çıkan mesela:A

Konsept olarak da 90'larda geçse güzel olur tabi:Z Aşk101 yerine onu izleseydik keşke:A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
  • Güldürdün
Aynen:A Osman'da vardı cep telefonu ya(b)

Birol Güven'in 90'lar dizisi bile atmosferi çok daha iyi yansıtıyordu:F
Aman sadece Osman'da olması genel havaya etki etmiyordu sonuçta. :A

90'lar havası alamadım ama güzel bir gençlik işiydi, ilk sezonu daha iyiydi de final sezonunu pek beğenemedim...

• Beğendim