Ay Yapım Araklıyor !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence her dizi birbirinin kopyası özgün fikirli dizilerimiz yok
varsa da çok az örn:suskunlar-muhteşem yüzyıl-işler güçler-leyla ile mecnun

bence her dizi birbirinin kopyası özgün fikirli dizilerimiz yok
varsa da çok az örn:suskunlar-muhteşem yüzyıl-işler güçler-leyla ile mecnun

LoL.
Az önce cevap yazdim SUSKUNLAR .Brat Pitt'in oynadiği
Kardeş Gibiydiler filminden Ç(alıntı)dir

Son düzenleme:
Onlar hep çalarlar onları boşver. 1-2 ay sonra onlar bizden arakladı demelerinden korkun. Malum kendileri araklıyorlar ama herkese onlar bizden araklıyor diyorlar. Say say bitmez onların çalıntıları. Sadece müzik konusunda sana somut bir örnek
https://fav10.net/f684/eurovision-hakkinda-bilmedikleriniz-buyuk-sir-132375/

türkiye için gayet özgün bir proje
yok dünyadaki şu film yok avrupadaki bu dizi. buna bakılırsa ekrana gelen er şey çalıntı

Bende ondan korkuyorum bu sefer demesinler bizde Monte Cristo'dan esinlendik diye
Halbuki onlar %100 Ezel'in çakması oldugu benzer oyuncular bularaktan belli ettiler.İnkar etselerde görsellerle kanıtlanabilecek olay hatta haberin çıktıgı gun youtubede ilk bölüme baktim Ezel'in Kıbris'a kumar gitmeye giderken ki çekim teknikleri filan aynıydı o derece.

türkiye için gayet özgün bir proje
yok dünyadaki şu film yok avrupadaki bu dizi. buna bakılırsa ekrana gelen er şey çalıntı

O tur "özgünlükten" bahsedilecekse O zaman en "özgün" işimiz Suskunlar ise Ezel'in çakmalıgından bi adim öteye gidemez..Önce Ezel'i izlemeseniz bile en azından göz atin.

Onlar o kadar pişkin ki... Kanıtların olduğu halde hala bizim diyorlar. Bizim kanıtımız vardı da ne oldu? Hala bizim diyorlar. Pişkinliğin bu kadarı

Onlar o kadar pişkin ki... Kanıtların olduğu halde hala bizim diyorlar. Bizim kanıtımız vardı da ne oldu? Hala bizim diyorlar. Pişkinliğin bu kadarı

Neyse şimdi ermeni birisi çıkar ırkçı filan oluruz neyimize lazım

O tur "özgünlükten" bahsedilecekse O zaman en "özgün" işimiz Suskunlar ise Ezel'in çakmalıgından bi adim öteye gidemez..Önce Ezel'i izlemeseniz bile en azından göz atin.

senin dediğine göre :
eğer suskunlar hem kardeş gibiydilerin hem de ezelin çakması ise ezel de kardeş gibiydilerin çakması oluyor

senin dediğine göre :
eğer suskunlar hem kardeş gibiydilerin hem de ezelin çakması ise ezel de kardeş gibiydilerin çakması oluyor

Ne bu bee ? Kıyaslama mı ? Hem yorumda bulunmadan önce diğer orumları okuyun.Ezel neyin çakması hangi dizi neyin çakması.Son sayfaya tıklayıp yorum yazmak kolay klavye iyi çalişiyor nasılsa
Neyse yazmaktan yorumdum ben.Azıcık objektif olun pess.

- - - Ekleme - - -

Onlar bu dili bilmiyorlar. Tabii Türkiyede yaşayanlar da var. Kendilerini Türk zannediyorlar

hahaha
valla onların hiç bi külütürünü filan bilmıyorum nede tanıdğım var.

Kültürleri: araklama

Konuyu Saptırmayın,Türklük falan karıştırmayın !

senaryo kopyalanmazsa sorun olmaz çünkü diziler introlarıyla izlenmiyor. önemli olan senaryo

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.isesess