İnanmıyorum yaaa abin var karşinda nasıl konusma bu böyle 😱Aaa benim canıma minnet ayoll ?A@xemrexxx
İnanmıyorum yaaa abin var karşinda nasıl konusma bu böyle 😱Aaa benim canıma minnet ayoll ?A@xemrexxx
Tam tipi, tam yerine konar. Kesin olsun.Onu demiyorum. Çağatay gibi ŞT'den sizin edhoya geçen oğlan için demiştim. Netflix'e taşıyacam diyeBelki gençlik dizimizde oynatırım@Yiğitt
Aaa kusura bakma abiciğim daha olmaz 😵😵😵 @xemrexxxİnanmıyorum yaaa abin var karşinda nasıl konusma bu böyle 😱
Eşkiya ya başlaTam tipi, tam yerine konar. Kesin olsun. ?bhr:
Az bölüm olsaydı izlerdim de çok oldu artık, imkan vermiyorum. Tarzım değil zaten.Eşkiya ya başla ?A
Sen Çukuru niye izlemedinAz bölüm olsaydı izlerdim de çok oldu artık, imkan vermiyorum. Tarzım değil zaten.
Şimdi Poyraz Karayel'i izliyorum, o bitsin de düşünürüm Çukur'u da. Hem ben dizileri toptan izlemeyi daha çok seviyorum.Sen Çukuru niye izlemedin
Siyah Beyaz Aşk sanırım onun için Çukura bakmamıştınŞimdi Poyraz Karayel'i izliyorum, o bitsin de düşünürüm Çukur'u da. Hem ben dizileri toptan izlemeyi daha çok seviyorum.
Onun için değil, Siyah Beyaz Aşk'ı sonradan izlemiştim ama ne bileyim, kaldı Çukur.Siyah Beyaz Aşk sanırım onun için Çukura bakmamıştın ?A
Siyah Beyazı izliyorum netten Çukura bitince bakarım demiştin tıpkı Poyraz yorumun gibi şuanOnun için değil, Siyah Beyaz Aşk'ı sonradan izlemiştim ama ne bileyim, kaldı Çukur.
Doğru karar vermişim, mükemmelim yine.Siyah Beyazı izliyorum netten Çukura bitince bakarım demiştin tıpkı Poyraz yorumun gibi şuan ?A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?