Ay Yapım'ın Yeni Yaz Dizisi İçin Kiminle Görüşülüyor?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
34hE3LgA.jpg

Ay Yapım'ın Star'da ekrana gelecek olan yeni yazlık dizisi için kiminle görüşüldüğü belli oldu.

Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstleneceği dizinin erkek başrol karakteri için son olarak 'Zümrüdüanka'da rol alan Alp Navruz ile görüşüldüğü öğrenildi. Kanal D'nin yeni dizisi 'Baht Zamanı' dahil tam 12 farklı projeden teklif aldığı öğrenilen oyuncunun kararını hangi yapımdan yana kullanacağı ise merak konusu.

Haziran ayında başlaması planlanan dizinin hazırlıkları sürüyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Yapımcılar da haklı böyle taşa 12 proje az bile. :bhr: Ay Yapım'ı seçsin prestijine prestij katar. :A

Kariyerinde Fazilet Hanım ve Kızları haricinde adam akıllı bir başarısı olmayan birisi için 12 proje gelmesine sağlam güldüm. :D

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Ay Yapım yaz dizisine kadar düştü ya şu proje haberini gördükçe üzülüyorum. :A

12 proje ne demek ya. Daha çok yeni bir isim sektörde ve bu kadar işten teklif alması ilginç geldi. Üstelik oyunculuğu öyle çok iyi de değil. Alp'e 12 geliyorsa Çağatay'ı, Aras'ı düşünemiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ay Yapım yaz dizisine kadar düştü ya şu proje haberini gördükçe üzülüyorum. :A

12 proje ne demek ya. Daha çok yeni bir isim sektörde ve bu kadar işten teklif alması ilginç geldi. Üstelik oyunculuğu öyle çok iyi de değil. Alp'e 12 geliyorsa Çağatay'ı, Aras'ı düşünemiyorum. :A
Taş oluşu 12 proje gelmesi için yeterli sebep. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür
Kendinle çelişiyorsun. :A Yeteneği pek yok diyorsun ama yetenek işi diyorsun e o zaman nesine geliyor 12 teklif. :A
Yo çelişmiyorum şaşırdığım nokta çok yetenekli bir isim olmamasına rağmen 12 teklif gelmesi. :A Nesine geldiğini sen söyledin. Sırf yakışıklı/güzeller diye onlarca teklif geliyor bu da bana doğru gelmiyor. :A

Yo çelişmiyorum şaşırdığım nokta çok yetenekli bir isim olmamasına rağmen 12 teklif gelmesi. :A Nesine geldiğini sen söyledin. Sırf yakışıklı/güzeller diye onlarca teklif geliyor bu da bana doğru gelmiyor. :A
Sistem dış görünüşü kıstas alıyor yapacak bir şey yok. .ss

Dizilerinin hafta sonu yayınlanmasına dahi izin vermeyen Ay Yapım ne hallere düşmüş. Üzüldüm. :A