Ay Yapımın Karadayı'da Uyguladığı Taktik Ne? FF Özel

metinde hata yok 1 bölüm 2 haftalık süreçten sonra ekrana veriliyor..

yönetmen değişikiliği yok bir hafta bir yönetmenin işi ekranda bir hafta diğer yönetmenin işi ekranda

Demek istediğini açıklayınca anladık ama o metinden doğrudan bu çıkmaz, sadece ben yanlış anlasam tamam da hepimiz öyle anladık.

Zaten böyle olması daha mantıklı. Daha verimli işler ortaya çıkar bu şekilde...

öylede denebilir ama bir hafta biri yatıyor diğeri çekiyor değil iki ayrı ekip var.. iki ayr yönetmen. bir yönetmen bir bölümü 2 hafta çekiyor kurguluyor çalışşiıyor ekibiyle böylece dizi daha raht çekiliyor ekip yorulmuyor ama oyuncularda bu sayede fazla beklemiyor

- - - Ekleme - - -

gerek de yok söylemene :Yani 1 bölüm 2 haftada çekiliyor ve ekrana sürülüyor.

cümlesiş açık ve net

hakkaten ne anlıyorsun bu cümleden anladıgını yaz bende nerden sorun var anlayayım

- - - Ekleme - - -

Demek istediğini açıklayınca anladık ama o metinden doğrudan bu çıkmaz, sadece ben yanlış anlasam tamam da hepimiz öyle anladık.

cümle yanlış anlamaya müsait ama yanlış değil. kısa olsun dedim cümle
))))

1 bölümün 1 hafta değil de 2 hafta da çekildiği anlaşılıyor
ayrıvc bnm hatamda snn o yorumu cumartesi için yaptığın açıktı bunda direkt hata var

Ekip de mi değişiyormuş?

hayır yaa...

iki ayrı ekip var. her yönetmenin ayrı ekibi var.. bunlar senaryoyu alıp ekibiyle çalıyor 2 haftada ama oyuncular ortak sadece
)))

- - - Ekleme - - -

1 bölümün 1 hafta değil de 2 hafta da çekildiği anlaşılıyor
ayrıvc bnm hatamda snn o yorumu cumartesi için yaptığın açıktı bunda direkt hata var

tamam dogru anllamışsın
))) hata mata yok evet 1 bölüm 2 hafta sonunda çekilip ( kurgu montaj çalışma vs..) ekran veriliyor

ayrıca senin hatan hata değil art niyet var. ben bile şüpheye düştüm dizi yoksa cumartesi mi başlayacaktı gün değişikliği olmuştu
)) yani kimse onu son bölüm için yapıldıgı anlamamıştır
))

Son düzenleme:

ay canım olmadı beceremdin
1 yömnetmen 1 hafta diğeri 1 hafta demişin ya Allah büyük senn dediğin igibher şeyi öbür tarafa bırakmıyor

ay canım olmadı beceremdin
1 yömnetmen 1 hafta diğeri 1 hafta demişin ya Allah büyük senn dediğin igibher şeyi öbür tarafa bırakmıyor

1 hafta bir yönetmenin işi ekran geliyor 1 hafta diğer yönetmenin işi geliyor ekrana( bunu kısalttım ikinci cümlede bunun ne manaya geldiğini yazdım)

ilk cümleyi anlamaycagınızı tahmin ettiğim için yani diyerek ikinci cümleyi açtım. yaniden sonraki cümle ilk cümlenin açıklmasıdır. bu türkçenin basit kuralı
)) zaten cümleyi değiştirdim rahat rahat anlayın diye
))))))))) umarım bu kez dogru anlarsınız

teşekkürler
atalarımızı haklı çıkardığın için

bu kezde yanlış anlarsanız yapacak bişeyim yok
)))

Bunu ABD tv sektoru her hafta farklı yönetmenle yapıyorlarmiş..Biliyormuydunuz? Neyse ögrendiniz artıkın

gg de 20 yönetmen 24 senarsit var böylesi çok daha kaliteli oluyor
ama gg'yi kurtaramadı gene
son sezonu yeminle 2 bölüm pc'de 2'si torrentte indirilmek üzere beklıyor...Acayip sıkmış dizi beni..Son sezon hatırına onuda izlicem ilk bölümler neydi öyle yaa♥

ama gg'yi kurtaramadı gene
son sezonu yeminle 2 bölüm pc'de 2'si torrentte indirilmek üzere beklıyor...Acayip sıkmış dizi beni..Son sezon hatırına onuda izlicem ilk bölümler neydi öyle yaa♥

olsun serenanın bacakalrı aman ooyunculuğğu yeter ab de düştü ma dünyada hala popüler