Ay Tutulması gün değiştirdi...

kucuksirlarrevan

Yeni Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
0
Star Tv yine yapdı yapacağını.Star Tv`nin sevilen dizisi Ay Tutulması gün değiştirdi.Ay Tutulması Yeni gününde 4 Eylül Pazar 20:00`da Star`da

Ay Tutulması'nın Günü Değişti

Star Tv'de Pazartesi akşamları ekrana gelen ve büyük bir hayran kitlesi oluşturan "Ay Tutulması''nın günü değişti.

Başrollerini Naz Elmas, Kenan Ece ve Nur Erkul paylaşan dizi bundan sonra Pazar akşamları ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümü 4 Eylül Pazar 20:00'de Star Tv'de.

Pazar akşamları ekrana gelen "Sihirli Annem" dizisinin durumu ise belirsiz.

Furkan DOĞA / FavoriForumum.net

Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.

bencede.Anlamıyorum ne yapmak istiyor?Star Akademiyide alabilir eski gününe.O zaman Sihirli Annem ya eski günü Cumaya kayar ya da Cumartesi.Ama bence Cumartesi olacak.Aslında Cumartesiye Geniş Aileni alsa daha iyiydi.

bencede.Anlamıyorum ne yapmak istiyor?Star Akademiyide alabilir eski gününe.O zaman Sihirli Annem ya eski günü Cumaya kayar ya da Cumartesi.Ama bence Cumartesi olacak.Aslında Cumartesiye Geniş Aileni alsa daha iyiydi.

Bence Geniş Aile'yi Pazar'a almaları gerekirdi.

Sihirli Annem'i bitirmeyi düşünüyor da olabilirler. Reytingleri parlak gözükmüyor.

Star Akademi'nin bir daha PT1'de yayınlanabileceğini sanmıyorum...

Küçük Sırlar ve Geniş Aileni de Kanal D böyle yapmışdı.Bence Yanlış yapıyorlar.Kanal D`de aynı hatanı yapmışdı.Küçük Sırlar ve Geniş Aileni tutdukları halde Çarşambadan yerini değiştirmişdi

Geniş Aile'nin artık iyi reytingler alması zor. Sevdiğim bir dizi için ilk defa böyle bir cümle sarf ediyorum ama bu bir gerçek. :(:(