Annem seyrediyor, benim Tv bozuldu alamadım.Oha 100 küsur bölüme gelmiş bayatttttt diziyi bıraksana.Ciddi söylüyorum o gözle bak bir fragmanlarına.Her ne kadar fanı olmasam da salı dizin yoksa o zaman da EHHŞ'a bekleriz.
Annem seyrediyor, benim Tv bozuldu alamadım.Oha 100 küsur bölüme gelmiş bayatttttt diziyi bıraksana.Ciddi söylüyorum o gözle bak bir fragmanlarına.Her ne kadar fanı olmasam da salı dizin yoksa o zaman da EHHŞ'a bekleriz.
E canlı yayından izlesen sıkıntı eder mi, ya da sonradan internetten izle ben öyle yapıyorum her açıdan daha karlı.Annem seyrediyor, benim Tv bozuldu alamadım.
Oradan seyredersem forumu aksatıyorum. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal.E canlı yayından izlesen sıkıntı eder mi, ya da sonradan internetten izle ben öyle yapıyorum her açıdan daha karlı.
Boşver forumu zaten önemli olan dizi.Oradan seyredersem forumu aksatıyorum. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal.
Sen boşverebiliyor musun?Boşver forumu zaten önemli olan dizi.
Yeap, kendimi frenlediğim kadar frenliyorum çünkü ha 2 dakika önce ha 2 dakika sonra yani kaçan bir şey yok.Sen boşverebiliyor musun?
Bravo.Yeap, kendimi frenlediğim kadar frenliyorum çünkü ha 2 dakika önce ha 2 dakika sonra yani kaçan bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?