Ayşen Gruda Hangi Diziyle Ekranlara Döndü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.At
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mr.At

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,022
Puanı
610
Web Sitesi
gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Selahattin Taşdöğen, Gülçin Hatıhan ve Ayşen Gruda’nın baş rollerini paylaştığı "Hoştanlı - Kalaylı Saray" dizisi TVEM ekranlarında seyirci karşısında.

Dün 2.Bölümü yayınlanan dizinin olmayan bir ülkenin olmayan sarayında, türlü türlü entrikalar, birbirinden ilginç karakterler bir nevi entrikalı tarihi dizileri tiye alıyor.

Ayşen Gruda ve usta oyuncu kadrosu ile Hoştanlı - Kalaylı Saray Her Perşembe akşamı 20.00'da TVem'de.

Ayşen gruda yakışmaz tarih dizlerine bence.:)

Tvem bizim forumun kanalı değilmiydi yav.(b)

@pompy kesin izler :D çünkü nevra serezliden sonra Dudu olan oyuncu bu dizide oynuyor :D

Ayşen gruda yakışmaz tarih dizlerine bence.:)

Tvem bizim forumun kanalı değilmiydi yav.(b)
Bu dizi tarihi değil,fantastik-komedi.Tarihi dizileri tiye alıyor dememin sebebi o :D
@mrt-06 nın kanalı TVen,bu TVEM :D

Ayşen Gruda'yı böyle bir dizide görmek güzel olacaktır. Ama bakmayacağım. :)

bu kanal dizi`mi veriyor? reytinglerde neden yokki?

Yılbaşı gecesi kapanması kötü oldu yoksa şimdiye iyi bir kitle edinirdi kanal.

Ayşen Gruda'yı daha iyi projelerde görmeliyiz.

Ayşen Gruda'yı en son Krem dizisinde izlemiştim. Kadın iyi bir usta oyuncumuz ama ben nedense pek beğenmiyorum :) Pek tanınmış bir kanal değil TvEM. Yakın zaman da büyük kanallardan biri ile görmek ümidiyle

Ayşen Gruda daha iyi projelerde yer almayı hakediyor..

Sihirli annemdu duduyu oynayan ebru karanfilci keşke arka sokaklara Ayşen inci gelse iyi bir karakterle bence daha mantıklı bu fikir hemen vurulursa zaten o reyting kırar bence

En son "Bebek İşi"nde konuk oyuncu olmuştu bu dizide de başarıyla oynayacaktır ama keşke daha iyi bir projede görseydik. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy