Ayşe ile Alişan Olmadı, Ayşe Gidiyor

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
180
Puanı
144
Zuhal fedakarlık yapar mı? Alişan Star TV'de Ayşe Özyılmazel ile yaptığı programda ayakta kalan taraf oldu. Çok eleştiri aldığı için sıkılan, eh doğal olarak da sıkıntıya gelemeyen Ayşe ay sonunda programdan ayrılıyor.

Alişan biraz bu işlerin kurdu oldu. Kuşak programlarından dizilere kadar ekranda hemen her işi yaptı. Televizyonculuğu birçoğundan iyi biliyor. Dolayısıyla olduğu yeri hak ediyor... Ediyor da, ille de bir partneri olacaksa genel yükü Alişan'ın üzerinden biraz almalı değil mi? Belki de bu yüzden Star TV kadroya katacağı yeni ismi Zuhal Topal olarak düşünüyor...

Zuhal de oyunculuktan televizyonculuğa 'sağlam' geçiş yapanlardan. Ama ne bileyim hep daha özgür işlerde oldu. İkili meselesi zordur, egonu törpülemek, ortak bir kader yaratmak durumundasın... Zuhal gibi bireysel başarısını kanıtlamış bir isim bu fedakarlığı yapar mı; ondan emin değilim işte!

Mesut Yar/POSTA

Bence ayşe bir sabah programı için çok soğuk kalıyor
alişan-çağla ikilisi olmazsa alişan da boş

Reytingi olan birisini getirmek lazım bence

Yok yok Alişan ZUhal fasa fiso.İzlediniz mi bilmem ama TV8'den transfer ettikleri kadın Saba Tümer'in tahtını sallayabilir.O kadının programlarını arada izlerdim gayet güzel sunuyor.Dobra bi kadın Saba'nın kahkalarından başı ağrıyanlar oraya zaplar.

Evet denk gelmiştim gazeteleri güzel okuyor yorumluyordu

Evet denk gelmiştim gazeteleri güzel okuyor yorumluyordu
Araya müzik koyuyordu bana mı denk gelıyordu bılmıyorum ama jazz maz çaliyordu yaa programın havası kalkıyordu birden.Star'da öyle bişi yapmmaz inş.Gazeteleri yorumlasın 1-2 konuk çağirsin Saba'yı ilk sezon geçemesede ona yaklaşir ama.

Zuhal Topal basarili bir transfer, hayirli olsun.

Ayşe Özyılmazel'in bu işlere karşı daha soğuk olduğunu düşünüyorum, bu işlerde daha yeni. Hem morali çok bozuk ve kendisine gelmeye ihtiyacı var. Alişan ile Çağla Şikel olursa o program anlam kazanır ama diğer türlü çok boş duruyor. Ayrıca Zuhal Topal'ın bireysel olarak iyi ama diğer fazla iyi olamayabilir. Gerçi Ayşe Özyılmazel'e göre daha iyi olabilir.

Tv8'den transfer ettikleri kadın sabah 7-9 arası program yapacakmış galiba, öyle okumuştum Haberturk'te.

Zuhal Topal su anda avrupa avrupa dizisinde cok basarilu. Eger alisan a katilirsa reytingleri positiv etkiler

Desenize Zuhal Topal çok basarili bir sezon geçirecek..