Ayşe Beni Boşamakta Haklı!

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
142,878
Puanı
1,061
azar Ayşe Özyılmazel ile reklamcı Ali Taran dün Bakırköy Adliyesi'nde 'evlilik birliğinin temelden sarsıldığı' gerekçesiyle tek celsede boşandı. Tarafların katılmadığı duruşmada, çift birbirinden maddi hiçbir şey talep etmedi. Boşanmanın ardından bilinmeyen bazı gerçekler de gün ışığına çıkmaya başladı.Ali Taran'ın kendisini arayan dostlarına 'Ayşe evliliğimizi kurtarmak için çok mücadele etti. Evliliği bitirmekte yüzde yüz haklı, ona söyleyecek lafım yok' dediği öğrenildi. Ali Taran ABD'ye oğlu Kuzey'in yanına gitmeye hazırlanırken Özyılmazel ise boşanmanın ardından 'İkimiz için de inşallah hayırlısı olur ama ben iyiyim. Ali ile de küs değiliz' diye konuştu. İşte 2011'de 'yılın evliliği'olarak adlandırılan Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran'ın boşanmalarının perde arkası:
4 ay psikolojik tedavi gördü
Ali Taran 24 yıllık eşi Selma Ann Desmond'ın hayatını kaybettiği 23 Kasım tarihinden itibaren ağır bir depresyon dönemine girdi. Kendini eve kapatan Taran'ı eşi Ayşe Özyılmazel ne kadar moral olarak yükseltmeye çalıştıysa da başaramadı. Özyılmazel bunun üzerine Gökhan Şükür'ü devreye soktu ve Ali Taran'ı psikiyatrist'e gitmeye ikna etti. 4 ay boyunca muayenehanesi Nişantaşı Vali Konağı Caddesi üzerinde olan bir pskiyatristten yardım alan Taran, bir türlü toparlayamadı ve kendini sosyal hayattan soyutladı. Televizyon izlemeyen, gazete okumayan, dışarı bile çıkmak istemeyen Taran'ın evliliğinde bu yüzden çatlaklar oluşmaya başladı. Öyle ki akşamları evde kitap okuyan eşi Özyılmazel'i 'Niye kitap okuyorsun ki?' diye terslemeye başladı.

Bu evliligin uzun sürmeyecegini çok iyi biliyordum.. Selma Ann Desmond'a çok yazik oldu..